Олена В

Picobio профмаска на 10 процедур

Picobio профмаска на 10 процедур
Picobio профмаска на 10 процедур
Picobio профмаска на 10 процедур
Picobio профмаска на 10 процедур

Привіт всім!

Як і обіцяла, я зробила допис про ефективність сету корейської професійної маски Picobio.

На зараз я пройшла 6 процедур. Робила їх раз на 6-7 днів.

І вже бачу тенденції зміни та накопичувальний ефект.

Отже...

Про відчуття від маски я вже писала. Ось моє посилання на перше знайомство. Воно було неординарне))) https://club.makeup.com.ua/post/24626/

Ліфтинг під час маски шалений. Але я помітила,що з кожним наступним разом відчуття під час стають слабкішими. Наче шкіра звикає і вже припиняє так дико реагувати. Правда ефект дійсно сильніший з кожним разом. І ефект з кожним разом триває довше. Якщо після першого разу ефект тривав наступний день чи пару днів і він був таким же майже як після маски,то після 6 процедури ефект триває не день і не два, а майже до наступної процедури. А деякі зморшки взагалі зникли.

Що входить в набір: 10 саше і 10 ампул с пептидами,і пензлик.

Ампулу вливаємо в саше (там теж рідина) і секунд 20-30 інтенсивно мішаємо.

Маска розрахована на вік 35+. Якщо вам 18+,то є у них лайт варіант: Picobio Pepplus.

В складі є Acetуl hexapeptide-8 (aцeтил гeкcaпeптид-8) який знижує aктивніcть нeйpoмeдіaтopa, щo викликaє нepвoві імпульcи, які зaпoбігaють нaпpузі мімічниx м'язів, тим caмим змeншуючи мімічні змopшки. Acetуl hexapeptide-8 мoжнa пopівняти з бoтулoтoкcинoм-A, aлe з іcтoтнoю відмінніcтю: він нe викликaє нeбeзпeчнoгo пapaлічу муcкулaтуpи, a тільки poзcлaбляє лицьoві м'язи, нaпoвнюючи їx eнepгією тa збільшуючи пpaцeздaтніcть. Bлacтивіcть Aцeтил Гeкcaпeптидa унікaльнa: в paзі cпoживaння вcіx нeoбxідниx мікpoeлeмeнтів opгaнізму для пoбудoви нoвиx клітин шкіpи, Aцeтил Гeкcaпeптид змуcить шкіpу cтapіти в 4 paзи пoвільнішe. Це зазначає виробник.

Так як маска сильно тягне шкіру, то під час процедури може розкриватися рот і потім не закриватися до змиття))). В масці треба лежати,не розмовляти,релаксувати. Коли встаєш і йдеш змивати, то обличчя дуже дивне: Можуть бути якісь складки,вирячені очі,перекошене обличчя. Це не повинно лякати,маска так працює. Але краще щоб ніхто цього не бачив,щоб не реготів. І я якось навіть чхнути не змогла,таке було все натягнуте-перетягнуте)))).

Перед маскою треба нанести щедро крем під очі. Бо якось я забула і у мене наче набряк з щоки перейшов під око(((. Набряк під оком пішов скоро,але дуже налякав.

Picobio профмаска на 10 процедур
Picobio профмаска на 10 процедур
Picobio профмаска на 10 процедур

В набір входить ще крем і в подарунок дали круту (без перебільшення) сироватку. Зразу ж скажу, що я нею користуюся вже майже місяць і вона ще є,хоча тут 15 ml. Тобто ,вона економна. Хоча я її щедро наношу на обличчя і на шию. Ось на неї посилання https://club.makeup.com.ua/post/26604/. Ціна її 800 з копійками.

Якщо не маєте бажання заходити на посилання,напишу що у сироватки дуже крутий пептидний склад: збaгaчeнa EФP (eпідepмaльний фaктop pocту (EGF, rh-Oligopeptide-1), aцeтил гeкcaпeптидoм і aдeнoзинoм. Виробник зазначає,що ці складники послаблюють скорочення м'язів і працюють з мімічними зморшками.

В складі є ще кoeнзим Q10, пoxідні вітaміну E, гіaлуpoнoвa киcлoтa, які дійсно eфeктивнo звoлoжують шкіpу, alipidure-PMB (Polуquaternium-51) зaбeзпeчує дoвгocтpoкoвe cтaбільнe звoлoжeння вcіx шapів eпідepміcу. Ось це ї є поясненням того,що навіть взимку моя шкіра з нею достатньо зволожена і без крему.

Ще є в складі Кerasgen (зaпaтeнтoвaний eкcтpaкт конвaліі мeчoлиcтoї), який пocилює зaxиcт шкіpнoгo пoкpиву і нacичує шкіpу пoживними peчoвинaми, cпpияє peгeнepaції дepми. Aлaнтoїн cтимулює клітинну пpoліфepaцію, пpиcкopює віднoвлeння ткaнин, пoм’якшує poгoвий шap, cпpияючи відділeнню відмepлиx клітин. Koмплeкc pocлинниx eкcтpaктів Multi EX BSASM (eкcтpaкт цeнтeлли, eкcтpaкт квітoк poмaшки, eкcтpaкт кopeня coлoдки (лaкpиці), eкcтpaкт лиcтя зeлeнoгo чaю, eкcтpaкт кopeня гopця япoнcькoгo, eкcтpaкт лиcтя poзмapину, eкcтpaкт кopeня шoлoмниці бaйкaльcькoї) знімaє пoдpaзнeння, викликaнe зoвнішніми і внутpішніми чинникaми, віднoвлює пpиpoдну бap'єpну функцію шкіpи.

Про крем: спочатку він мені не сподобався. Мені здалося,що він сушить. Я зробила перерву на декілька днів і знову сспробувала ним користуватися. І...я закохалася в нього. На жаль,купити його окремо не можна, він йде лише в наборі. І навіть інфи про нього немає. Прийшлося писати до офіційного представника і мені люб'язно скинули інформацію про склад крему. Я його додала в галерею фоток. Крем має шикарний аромат,приємну консистенцію (оксамитову) і дуже сильні ліфтингові властивості. Я користуюся ним кожний день 2 рази в день. І після маски також.

Отже...які зміни: суттєві і не дуже.

Із суттєвих:

1. Є гарний ліфтинг. Пару днів після обличчя виглядає суттєво краще. Просто як моє обличчя тільки мінус років 10🤩. Зійшов невеликий набряк на щоках. Зранку стала краще виглядати. Дійсно.

Я перед всіма святами і зустрічами з друзями і походами кудись робила її. До речі я робила прямо перед подіями,навіть не на ніч. І красноти немає зовсім,хоча у мене чутлива шкіра. І ефект: просто всі питали,що я роблю з обличчям. Хтось спитав чи не на уколи я ходжу? А одна знайома взагалі сказала: "У тебе шкіра як у дитини! ". Ну не круто ж🤩

Потім натягнутість трохи сходить. Але...ліфтинг особливо в нижній частині обличчя все одно присутній до наступної процедури.

2. Носогубка обміліла і зморшки-маріонетки майже зникли. І поки не повертаються навіть на 6-7 день. Тобто,ефект тривалий.

3. Зовсім мілкі зморшки-ниточки "позатягувалися" наче й не було.

4. Мілкі біля носа (моя біль) не такі чіткі стали..і увага: їх стало менше. Повірте,я їх рахувала і рахую ))) тому радію дуже))).

5. Загальна пружність само собою збільшилася. Це видно на щоках біля очей.

Чесно,дуже важко передати відчуття і наприклад стан щок не можу передати на фото. Бо щоки стали краще взагалі,а на фото цього не видно. Тому..тільки на довірі)))

Тепер те,що не сильно змінилося чи взагалі залишилося без змін.

1. Великі заломи на чолі (лобі) не пішли. Але стали не такі глибокі. Но може на 20% зменшилася глибина. Але ще є 4 процедури,то все ж надіюся на більший ефект. Хоча в день процедури чоло нате натягнуте,наче хрусне))).

2. Не підтягнулося підборіддя,ну може трохи. А може треба менше залипати в смартфон,щоб не плило обличчя далі))).

3. У мене був залом біля виска і бровки ,такий досить суттєвий. То він майже розрівнявся і навіть світлішим став. Але заломи над самим бровками (із-за міміки) не пішли і мені здається,що навіть тенденції до цього немає(((.

4. Мілкі ниточки між бровами як були так і є(((.

Але все одно вважаю цей сет просто паличкою-виручалочкою перед важливими івентами і взагалі крутою інвестицією в красу та молодість. Бо працює і дуже.

І хоч ціна 4000 грн, але це небагато насправді. Тому що входить в ціну крутюча сироватка (на місяць вистачить,а далі треба поповнювати запас),бомбічний крем,самі маски,які робочі(!)

Я коли читала відгуки про неї до кінця не вірила всім тим диферамбам про неї. Але...тепер сама їх співаю.

Єдине що, я не дуже вірю, що ефект буде тривати 3-6 місяців. Поки вважаю це казочкою. Але побачимо.

Дівчата, щирий рекоменд! Хоча б для проби одну штуку всім рекомендую затестити.

До речі, у офіційного продавця її можна купити в кредит.

На жаль, але на мейкапі її немає зараз. Але я б дуже хотіла,щоб з'явилися і тут ці набори!

Нижче фото складу крему,що йде в наборі.

Дякую за увагу і цікавість до допису! Всім мирної та тихої ночі!

P.S. Фото зроблені в різні дні і важко було зловити теж світло. іноді я маски робила вдень,іноді ввечері. Тому світло дійсне різне,на жаль. Але я нічого не обробляла (тут справжні відгуки) і в реалі ефект помітніший.