V R O D L Y V A

The Saem Iceland Hydrating Emulsion

The Saem Iceland Hydrating Emulsion

The Saem – це бюджетний корейський бренд, який давно та стабільно тримається на ринку. Бренд, який належить до категорії Road-shop – та категорія, де бренди мають свої оффлайн-магазини в ТЦ, на вулицях Кореї. Такі магазинчики дуже популярні серед туристів і тих, хто любить оффлайн пошопитися і найчастіше роблять емоційні покупки на тлі вайба всередині магазину бренду.
В цілому я б сказала що цей бренд підійде для підлітків, для тих, хто тільки починає знайомитися з доглядовою косметикою. І для початку непогано було б спробувати різні текстури та спробувати лінійку з очищення шкіри обличчя. Також цей бренд має декоративну косметику, кажуть що непогані кушони.

Виробник: Південна Корея.

Упаковка. Естетичний скляний бутль блакитного кольору, в якому добре можна відстежувати відстаток засобу. Але сам засіб, коли він закінчується, доводиться вибивати як кетчуп з банки в пошуках дорогоцінних крапельок. Звичайно я її перевертаю для цього) а ще мені прийшла геніальна ідея діставати засіб звідти неширокої для шийки пляшки, пензликом.
Кришка закручується звичайним способом. У шийці флакона є захисна вакуумна пломба, яка легко відтягується та видаляється на початку використання.
Бутль приходить у коробці на якій вся інфа. Викинеш коробульку - викинеш інфу.

Об'єм: 140 мл. Економно витрачається.

Текстура. Як густа сироватка білого кольору, але не в'язка, легко розподіляється на обличчі. Дуже ніжна, напівгелева. Прекрасно вбирається, трішки є липкості, але я завжди перекриваю кремом - це не проблема.

Запах дуже приємний свіжий і відчувається злегка, півтоном, морозної ягідки.

  • мінеральна вода, видобута з льодовиків Ісландії
  • натуральні екстракти лохини
  • натуральні екстракти чорниці
  • морські водорості
  • ісландський мох

Мій спосіб застосування: після демакіяжу, вмивання і сироватки наношу цю емульсую рухами, що погладжують і поплескують, далі закріплюю кремом. Мені вистачає кілька крапель на все обличчя і шию + ще кілька крапель на зону декольте.

У мене шкіра тонка та чутлива. Цю емульсію я використовую протягом місяця, і ось що я отримала.

Результат. Моя шкіра дуже насичена вологою та їй дуже комфортно. Щоразу, коли я наношу емульсію, я відчуваю задоволення від свіжого запаху та легкого холодку на поверхні щічок. Засіб дуже добре заспокоює подразнення та видаляє сухість. Шкіра м'яка і бархатиста. Щоразу, коли я наношу зволожуючу сироватку на ніч, то на ранок у мене опухле обличчя. З цією емульсією такого не відбувалося. Якісь дрібні ранки швидко гоїлися. Пори начебто залишилися такими, як і були, з приводу зморшок нічого сказати не можу, особливих проблем у мене і не було, тому що якість моєї шкіри можу описати як дуже хороша.

Висновок: баночка гарна, класно виглядає на поличці, а я таке люблю. Але незручна, геморно. Засіб мені підійшов, особливо як чудове зволоження. Влітку цей засіб для мене буде як порятунок. Мабуть, я розгляну варіант зволожуючого тоніка, який буде більш практичний.