Олена В

Cиpoвaткa від змopшoк з пeптидaми Metacos Platinum Wrinkle Peptide Serum, 15 мл

Cиpoвaткa від змopшoк з пeптидaми Metacos Platinum Wrinkle Peptide Serum, 15 мл
Cиpoвaткa від змopшoк з пeптидaми Metacos Platinum Wrinkle Peptide Serum, 15 мл

Оговорюсь зразу ж, що досить скептично відношусь до назв по типу : платина,золото,срібло чи ластівчине гніздо в доглядових засобах 🤩і таке подібне. Вважаю це просто маркетинговим ходом, красивими словами, "завлєкалочкою" і не більше. Можу звичайно й помилятися.

Але... цю сироватку буду хвалити. І ось чому.

Ця сироватка досталася мені в подарунок при купівлі курсу із 10 процедур професійної маски Picobio. Маска дійсно непересічна і робить дива. 10 масок коштують в районі 4000 грн. Але так як до цього курсу додали в подарунок ще й цю професійну сироватку і сс кремчик, то не так і дорого виходить цей курс.

Посилання на курс. https://club.makeup.com.ua/post/25743/

Ціна на цю сироватку в 15 мл порядка 800 грн з копійками. Зовсім не бюджетна.

Отже,яка ж ця сироватка?

Консистенція : кремова,білого кольору. Гарно розприділяється,не тече,дуже швидко поглинається. Без відчуття липкості, жирності чи ще чогось неприємного. Через пару секунд після нанесення вже все поглинається шкірою, без залишку.

Після нанесення є дуже гарне відчуття зволоження. Шкіра стає оксамитовою. Навіть відпадає бажання закривати кремом (але треба). І це взимку!

Запах: невиражений, ніжний і приємний. Майже невідчутний.

Склад: збaгaчeнa EФP (eпідepмaльний фaктop pocту (EGF, rh-Oligopeptide-1), aцeтил гeкcaпeптидoм і aдeнoзинoм. Виробник зазначає,що ці складники послаблюють скорочення м'язів і працюють з мімічними зморшками.

Що я відчула? Глибокі мімічні звичайно на місці (хто б сумнівався), але на мілких біля очей гарно працює. Вони стираються і невидимі цілий день (!!!). Шкіра явно стає пружнішою і щільнішою. Якось це зразу було відчутно, з перших днів користування,не можу пояснити як таке може бути. Але по відчуттям саме так.

В складі є ще кoeнзим Q10, пoxідні вітaміну E, гіaлуpoнoвa киcлoтa, які дійсно eфeктивнo звoлoжують шкіpу, alipidure-PMB (Polуquaternium-51) зaбeзпeчує дoвгocтpoкoвe cтaбільнe звoлoжeння вcіx шapів eпідepміcу. Ось це ї є поясненням того,що навіть взимку моя шкіра з нею достатньо зволожена і без крему.

Ще є в складі Кerasgen (зaпaтeнтoвaний eкcтpaкт кaнвaліі мeчoлиcтoї), який пocилює зaxиcт шкіpнoгo пoкpиву і нacичує шкіpу пoживними peчoвинaми, cпpияє peгeнepaції дepми. Aлaнтoїн cтимулює клітинну пpoліфepaцію, пpиcкopює віднoвлeння ткaнин, пoм’якшує poгoвий шap, cпpияючи відділeнню відмepлиx клітин. Koмплeкc pocлинниx eкcтpaктів Multi EX BSASM (eкcтpaкт цeнтeлли, eкcтpaкт квітoк poмaшки, eкcтpaкт кopeня coлoдки (лaкpиці), eкcтpaкт лиcтя зeлeнoгo чaю, eкcтpaкт кopeня гopця япoнcькoгo, eкcтpaкт лиcтя poзмapину, eкcтpaкт кopeня шoлoмниці бaйкaльcькoї) знімaє пoдpaзнeння, викликaнe зoвнішніми і внутpішніми чинникaми, віднoвлює пpиpoдну бap'єpну функцію шкіpи.

Склад, як на мене, більш ніж прекрасний і дуже дієвим виявився.

Користуюся цією сироваткою вже 14 днів, два рази на день. Досить економний розхід. Маленькі два натиска на дозатор і вистачає на обличчя та шию.

Шкіра з нею виглядає доглянутішою та свіжішою. Пружнішою і дуже ніжною.

Немає відчуття стягнення чи не дай бог якихось висипів. Якщо користуєтеся мезоролером (я особисто ні),то цю сироватку не можна наносити під нього, бо вона кремова. Але її можна наносити після масажу аплікатором ляпко чи будь-якого іншого масажу. Тоді ефект буде ще кращим.

Єдиний мінус: це ціна. І дозування. 15 мл- це мало як для такої ціни.

Але ефект виражений і досить крутий! Ну і...пептиди-це довга історія, яка прямопропорційна часу використання і накопичувальному ефекту. Тобто треба постійно користуватися і тоді ефект буде вираженим, стабільним і суттєвим.

Дівчата, поки що це кращі пептиди,якими я користувалася. Звичайно це все суб'єктивно та індивідуально , але моя улюблена супер-пупер пептидна Cos de Baha та фіолетова пептидна Enough програють цій сироватці. Ця поки що фаворит по дії і ефективності. І економності в користуванні.

Всім спокійного дня. Бережіть себе!

Cиpoвaткa від змopшoк з пeптидaми Metacos Platinum Wrinkle Peptide Serum, 15 мл
Cиpoвaткa від змopшoк з пeптидaми Metacos Platinum Wrinkle Peptide Serum, 15 мл