Швець Карина🤍

Round Lab Mugwort Calming Serum

Round Lab Mugwort Calming Serum

Цей пробник мені підкинула люба Пришелець Ольга, яка знала, що я давно хочу спробувати щось від Round Lab (не тестувала жодного продукту від них досі).

І я просто в захваті від продукту! Абсолютна неймовірна штука для зволоження та заспокоєння. Чим сподобалась, розповідаю ⬇️

Round Lab Mugwort Calming Serum

Взагалі, спершу хочу розповісти про інгредієнти цієї сироватки - для розуміння, що ж дає такий гарний ефект.

🎋Вода

🎋Гліцерин: зволожувач

🎋Пропандіол: зволожувач і розчинник

🎋Бетаїн: ще один зволожувач

🎋Бутиленгліколь: розчинник і зволожувач

🎋1,2-Гександіол: розчинник і консервант.

🎋Пентиленгліколь: розчинник і зволожувач, який також має антимікробні властивості.

🎋Екстракт полину звичайного:має протизапальну дію; стимулює фагоцитарну активність клітин. Знімає свербіж, зменшує активність сальних залоз, має бактерицидний ефект.

🎋Пантенол: також відомий як вітамін B5, він зволожує та пом’якшує шкіру.

🎋Алантоїн: заспокоює та захищає шкіру

🎋Мадекасозид: отриманий із центелли азіатської, має заспокійливі та відновлювальні властивості.

🎋Мадекасова кислота: також отримана з центелли азіатської, має протизапальні та антиоксидантні властивості. Переваги азіатської кислоти для шкіри полягають у заспокоєнні грубої, роздратованої шкіри, пом’якшенні зморшок, а також захисті бар’єру та посиленні вироблення колагену.

🎋Азіатська кислота: міститься в центеллі азіатській, має ранозагоювальну та протизапальну дію.

🎋Азіатикозид: ще одна сполука, отримана з центелли азіатської, вона допомагає загоювати рани та зміцнювати шкірний бар’єр.Азіатикозид використовується за його активацію міграції фібробластів і протизапальні властивості.

🎋Екстракт Chlorella vulgaris: екстракт водоростей. Доведено, що цей інгредієнт позитивно впливає на повернення пошкодженої шкіри до більш здорового стану.

🎋Екстракт листя Artemisia Princeps: екстракт листя полину японського, відомого своїми антиоксидантними та заспокійливими, протизапальними властивостями.

🎋Гіалуронат натрію: натрієва сіль гіалуронової кислоти, зволожувач, який допомагає зволожити та зробити шкіру гладкою.

🎋Екстракт листя Camellia Sinensis: екстракт листя зеленого чаю, який має антиоксидантні та заспокійливі властивості, зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджаючи порушенню їх проникності.

🎋Олія шавлії лікарської (шавлії): олія шавлії, яка може мати антимікробні та в’яжучі властивості.

🎋Екстракт насіння какао Theobroma Cacao (какао): екстракт із насіння какао, який має антиоксидантні, протизапальні і заспокоюючі властивості. Може мати позитивний вплив на судинні стінки.

🎋Глюкоза, фруктоза: зволожуючі властивості.

🎋Полігліцерил-10 лаурат: емульгатор і поверхнево-активна речовина.

🎋Фруктоолігосахариди: пребіотики, які допомагають живити мікробіом шкіри, відновлювати його природний стан.

🎋Етилгексилгліцерин: консервант

🎋Трометамін: регулятор pH і буферний агент.

🎋Фітат натрію: хелатуючий агент

🎋Декстрин: наповнювач або регулятор в'язкості.

🎋Токоферол: Вітамін Е

🎋Дипропіленгліколь: розчинник і зволожувач.

🎋Карбомер: загусник і стабілізатор емульсії.

Не дивлячись на велику кількість консервантів та розчинників на початку складу (вони є доволі безпечними), це не впливає на дію засобу. Самі бачите, що формула насичена великою кількістю потужних замалюють рослинних екстрактів - і це працює.

Сироватка має доволі рідку консистенцію, що не дотягує до гелю. Наразі таку консистенцію можна знайти у багатьох тонерах.

Аромат майже не відчутний.

Одразу після нанесення відчувається нереальне зволоження шкіри, це буквально наповнення зсередини. Такий класний ефект за останній час давала мені лише сироватка Estée Lauder, але навіщо платити більше?)

Після сироватки Round Lab одного разу я навіть забула нанести крем - настільки було з нею комфортно. Всі сухі і роздратовані ділянки вона перетворює в здорові й сяючі просто одномоментно.

До речі, засіб ще й доволі економічний - 2 мл мені вистачило на 4 рази, причому я наносила доволі щедро і навіть багатенько продукту, тобто за бажанням пробник можна розтягнути на 5-6.

Думаю, що повнорозмірних 50 мл вистачить на півроку користування мінімум.

На мою думку, ця сироватка однозначно підійде для всіх типів шкіри: від жирної до сухої та зневодненої. Особливо класно з нею буде людям, які знаходяться на лікування акне (це я🙂), від чого шкіра весь час має подразнення та роздратування, які полинова сироватка Round Lab успішно приглушує.

Я точно налаштована на повнорозмір цього дива. Тепер розумію, чому бренд так «стрельнув» свого часу - адже воно того варте.

Сподіваюсь, що всі засоби у них такі класні і приємні, бо також давно хочу спробувати заспокійливу ампулу на основі екстракту соснових голок - шкода лише, що на неї немає пробників.

Чи був у вас досвід користування засобами від бренду Round Lab?