1
/2
#12beautymealsmakeupclub
Сідайте зручніше, адже сьогодні на нашій б’юті-вечері подають справжні бестселери.
На перше – вибух емоцій та ефективності:
🌟 Міцелярна вода Bioderma Sensibio
Беззаперечна класика для чутливої шкіри. Це мій незмінний вибір роками – ніжно очищає, не сушить і дарує комфорт.
⭐️ Парфум Escentric Molecules Escentric 02
Мій ароматний автограф. Його мінімалізм та універсальність створюють ідеальну гармонію зі мною.
🌟 Тонік для обличчя HydroPeptide
Зволоження, освітлення і боротьба з першими ознаками старіння – все це у стильному флаконі.
⭐️ Парфум Armani Si Passione
Червоний, як святкові вогні. Це мій фаворит на прохолодний сезон, який завжди додає настрою.
На друге – порція ефективності для догляду:
🌟 Гель для вмивання Zein Obagi Exfoliating
6 років любові! Інші засоби не витримують конкуренції – цей завжди повертає мене до балансу.
⭐️ Маска ZO Skin Health Complexion Clearing
Найшвидший спосіб побачити результат. Вона є мастхевом у догляді за проблемною шкірою.
🌟 SPF 45 Jan Marini Physical Protectant Tinted
Моя надія після невдалого досвіду з хімічними фільтрами. Це фізичний захист, який обожнює моя шкіра.
⭐️ Крем Jan Marini Bioclear
Спочатку думала, що для комбінованої шкіри не підійде, зараз це мій улюблений крем для зимового періоду, адже поєднує в собі лікування, догляд і живлення.
🌟 Регенеруюча тональна основа Academie
Ідеальна для комбінованої та проблемної шкіри: невагома, некомедогенна, лягає, як друга шкіра.
І на десерт – трохи магії:
⭐️ Кремові рум’яна LAMEL
Моє найприємніше відкриття цього року – легкі, зручні, ідеальні для святкового сяйва.
🌟 Туш для вій Maybelline New York
Культовий вибір візажистів і мій фаворит. Ще жодна туш не дарувала такого ефекту та стійкості!
⭐️ Блиск для губ L’Oreal Paris Glow Paradise
Це любов з першого дотику. Не дивно, що він перший, що залишився без жодної краплі!
Як бачите, наша б’юті-вечеря сповнена затишку, краси та трішки магії.
Нехай це Різдво подарує вам тепло, спокій і натхнення. Цінуйте моменти, радійте дрібницям і сяйте щодня! З наступаючим Різдвом! ❤️