Моя улюблена палетка тіней

Моя улюблена палетка тіней

Привіт дівчатка,

Сьогодні хочу показати вам палеточку, яка підкорила моє серце і душу та стала найулюбленішою.

Вона вже, на справді, нормально так потаскана. Це навіть на фото видно. Вона пережила багато поїздок та заклопотаних збирань, за що їй вдячність, адже не всі палетки такі міцні.

Знаєте, чому я її обожнюю? Бо вона з блискітками, всі відтінки у палетці шимерні! Я як спражня сорока обожнюю мерехтливі речі, і тіні в тому числі.

Як можна побачити: мій улюблений колір - рожевий та коричневий. Майже завжди я наношу крапельку тіней на повіки, аби додати погляду свіжості.

До речі, це тіні бренду the beauty worx. Якщо чесно, я не зустрічала цей бренд ніде в Україні, хоча і хотіла продовжити знайомство з даним виробником косметики. Сама є палетка була куплена у Європі, десь роки 3 тому.

Тінюшки дуже пігментовані, особливо темні кольори. Світлі шимери теж дуже гарно насичені пігментом, але на камеру це гірше видно.

Що до стійкості, то я задоволена. Блискітки фактично не осипаються, лише при якісь фізичній активності та коли носиш макіяж більше 8 годин. Тоді вони потрохи осипаються під війки. Але що мені найбільше подобається у них - так це те, що вони не скатуються на повіці.

Взагалі, шимери і блискітки - це моя любов на віки-вічні, а тому ця палетка прямо в саме сердечко.