Fraulein

S.Oliver Selection Women. Мій аромат – спогад.

S.Oliver Selection Women. Мій аромат – спогад.

Цю туалетну воду я купила випадково. Було це у Берліні восени 2019 року. Ми з чоловіком гуляли містом і вирішили зайти в магазин, оскільки потрібні були маленькі пляшечки для рідини, щоб узяти на борт літака. Там ми побачили стенд із ароматами. Довго там не зупинялися, я взяла пару флаконів, цей сподобався найбільше.

S.Oliver Selection Women. Мій аромат – спогад.

Раніше з цим брендом знайома не була. А сам аромат такий свіжий, легкий, весняний. Та й ціна приваблива, всього 12 євро.

А флакон невеликий, 30 мл. і таке стильне оформлення

Початкова нота:

бергамот, зелене яблуко, лайм, нектарин

Нота серця:

жасмин, жимолість, півонія

Кінцева нота:

кедр, мускус, сіра амбра

Я, зізнатися чесно, не знаюся на нотах, їх окремому звучанні тощо. Якщо мені подобається композиція, їхнє поєднання загалом, я беру і з задоволенням користуюся. Можу ще відзначити, що більше віддаю перевагу солодким ароматам.

Тут я чую ніжні квіти, після весняного дощу, а поряд проїжджає фургон із карамельками))

Він дуже приємний, жіночний, легкий. Для мене це - аромат-спогад, атмосферний, коли його чую, одразу згадую про нашу подорож до Німеччини, її вулиці.

Користуюся ним досить рідко, ось чому він у мене досі зберігся. Наношу його, перебуваючи вдома. Використовую чисто для спогадів. А ось як повноцінний парфум на весь день він, на жаль, не підходить. Він дуже швидко пропадає зі шкіри, вистачає години на 2 і все.

Думаю, він більше сподобається молодим дівчатам, він не переливається різними нотами, тримається і звучить однаково протягом усього "життя" аромату. Однозначно приємний, привабливий, свіжий, з ноткою насолоди. Тільки от, зовсім не стійкий. Можливо, я б повторила покупку, але все ж таки ні. Зараз стільки різноманітних варіантів є на ринку, що вже точно знайду ще свого фаворита.

Усім гарного дня та відмінних покупок!

Поділіться своєю думкою, якщо у вас була така вода, буде цікаво дізнатися))