Fraulein

Моя знахідка - бюджетні олівці Patricia Ledo Lip Liner

Моя знахідка -  бюджетні олівці Patricia Ledo Lip Liner

У цьому дописі хочу трохи розповісти про хороші бюджетні автоматичні олівці для губ від Patricia Ledo Lip Liner

У мене є два відтінки: №2 та №7 - бежевий та ягідно-червоний

Моя знахідка -  бюджетні олівці Patricia Ledo Lip Liner

Довжина стрижня: спочатку була приблизно 3 см. Не багато, але мені вистачить з головою, я не часто фарбую губи, і якщо є інші олівці

Запах: ледве вловимий, хімозний, чимось нагадує аромат як у пресованої пудри для обличчя.

Текстура: тверда, стрижень досить м'яко наносить засіб

Дуже зручний формат, особливо в косметичку в сумочку або для подорожей, особливо якщо ви плануєте політ із ручною поклажею. Зручно, що він автоматичний. Просто відкрутив та користуйся. Не треба його постійно підточувати. Особливо це актуально, якщо ви носите його із собою.

Я не особливо любитель фарбуватися.. Вже напевно переросла той вік, коли було неймовірне захоплення від усіх яскравих баночок, скляночок, блискіток, тінь і помадок). А нещодавно взагалі ретельно перебрала свою декоративну косметику. Тепер вона легко поміщається у невелику косметичку. Залишила тільки необхідне та те, чим приємно користуватися. Зазвичай у макіяжі я наголошую на очі, а губи покриваю гігієнічною помадою або бальзамом. Декоративною помадою користуюся за настроєм або для підтримки образу.

Упаковка та дизайн:

Простий, лаконічний - чорний та золото. На кінчику колір відтінку олівця.

Єдине, що дуже дратує, це наклейки і клей, що залишився після магніту, не стала вже з ними поратися, залишила так.

Демакіяж: без проблем міцелярною водою, вологими серветками або гелем для вмивання. (Після невдалого досвіду тестування тинту, для мене це важливо)

Олівці вибираю м'які, які легко тушуються та довго тримаються на губах. Адже не завжди зручно підфарбовувати, коли цілий день їжджу у справах, а часом і просто забуваю кинути олівець у сумочку. Наношу не як обведення контуру губ під помаду, а як самостійний засіб на всю поверхню губ.

Користувалася ним і коли була платиновою білявкою і зараз, вже брюнеткою. Виглядає красиво та доречно в обох випадках.

На фото здається світлішим, у житті більш насичений. Гарний, соковитий, привабливий відтінок. Підійде для будь-якої пори року.

Особливо гарно виглядає на брюнетках.

Враження від використання

Наносяться легко, лягають м'яко, жирно, щільно. Не шкребуть губи. Щоб досягти однорідного покриття слід добре позафарбовувати всі прогалини. Можу за бажання зверху нанести гігієнічну помаду, так покриття стає трохи глянцевим, але швидко минає. А якщо хочу ефект "зацілованих" губ - злегка розтушовую ватяною паличкою.

Не відкручуйте відразу багато – при натисканні стрижень легко ламається.

Дискомфорту не приносять абсолютно, не сушить, не стягує, часом можу взагалі забути, що нафарбувала губи).

Потрібно ще врахувати, що вони залишають сліди. Під час носіння, якщо ви випили води або щось з'їли, олівець зникатиме і розмазуватиметься, в результаті залишиться тільки по краях, такою собі обводочкою. Якщо це відбувається з червоним кольором, прибираю залишки серветкою, або, якщо згадую вчасно, стираю ще до їжі. (PS терпіти не можу сліди губ на келихах і чашках, а червона обводочка на губах - видовище не естетичне). А якщо таке відбувається з натуральними, нюдовими відтінками, то іноді взагалі забуваю.

Для більшої вірності можу відразу після нанесення губи промокнути сухою серветкою. Взагалі це лайфхак для помад, щоб перетворити покриття на матове.) Так вбирається зайвий жир і залишається тільки пігмент.

Мій чоловік завжди переживає з цього приводу, і коли бачить помаду на моїх губах обов'язково запитає:)

Загалом, можу сказати, що ці олівці досить непогані, варті уваги. Навіть (і, тим більше) за свою бюджетну вартість.

Наскільки пам'ятаю, у цій лінійці не багато кольорів, але при бажанні можна вибрати відповідний відтінок, т.я. вони більш-менш універсальні.

Плюс можна поекспериментувати, погратися з кольором, підібрати відповідні вам відтінки. І зовсім не прикро буде, якщо олівець не підійде - можна позбутися від нього без потрясінь для вашого бюджету.

Діліться своїми думками щодо цих олівців у коментарях. Цікаво дізнатися вашу думку.