lady_Julii

Garnier Fructis Superfood. Папайя. Відновлення

Garnier Fructis Superfood. Папайя. Відновлення

Ціна: ≈200грн

Склад: гліцерин, екстракт папаї, екстракт амли, соєва олія, соняшникова олія, кокосова олія

Garnier Fructis Superfood. Папайя. Відновлення

Від виробника:
"Соковита, стигла м'якоть екзотичної папаї багата вітамінами та природними антиоксидантами, цінними маслами та мікроелементами. Саме тому фрукт вважається визнаним суперфудом, шо працює на благо вашої краси та здоров'я. Відчути цілющу силу тропічного десерту легко, скуштувавши однойменну маску для волосся 3 в 1 від популярного французького бренду Garnier Fructis.
Продукт просто розподіляється по пасмах за рахунок своєї приємної, кремово-вершкової консистенції, а його делікатний, солодкуватий аромат не залишить байдужою жодну дівчину. Екстракт папайї, що є базовим компонентом складу, інтенсивно живить клітини, заповнює нестачу вологи всередині них, запускає обмінні процеси та ущільнює стрижні від коренів до кінчиків. Формула маски не містить парабенів та силіконів, синтетичних та хімічних частинок. Вже після декількох застосувань ви помітите, що волосся стало м'яким і слухняним, гладким і шовковистим, більш живим і блискучим."

3 способи застосування:

Як бальзам-ополіскувач: для догляду за фарбованим волоссям нанесіть на вологе волосся, уникаючи коріння, потім ретельно змийте.

Як маска: для інтенсивного догляду за фарбованим волоссям нанесіть на вологе волосся, залиште на 3 хвилини, потім ретельно змийте.

Як незмивний догляд: для живлення та надання блиску волоссям нанесіть невелику кількість на кінчики сухого або вологого волосся.

Моє враження: аромат просто 🤤 солодкий і ніжний. Я таке люблю. На моєму волоссі тримається не до наступного миття, але досить довго. (мию двічі на тиждень) Запах цієї маски мені сподобався більше за маску з алое. Консистенція однорідна, кремова, густа. Розподіляється по волоссю легко і приємно. Але для мене вона не підійшла так як маска з алое. Вона наче підсушує мої пасма і вони стають цупкіші.

Токож звернула увагу на те що після цієї маски волосся жирніє швидше. На другий день вже не дуже, а на третій аж горить мити. Варто зауважити, що я мию голову однаково кожен раз і звичайно ж не наношу маску на корені. Може саме моє волосся сприйняло цю масу так.

Я б брала цю маску тільки заради аромату, але пахучок мені вистачає, тож пошукаю щось інше)