lady_Julii

Спреї для волосся від dr.Sante

Спреї для волосся від dr.Sante

Спрей для волосся штука класна, я почала користуватися засобами такого типу десь років 5 тому.

Пробувала різні, пробувала без них.

Зі спреем мені подобається більше. Волосся краще розчісується, мякеньке, але якщо переборщити то буде зворотній ефект, волосся цупке, липке, і наче брудне. Так у мене з усіма, тому використовую обережно, небагато, обов'язково щоб не потрапило на шкіру голови.

Найбільше мені сподобався спрей Hyaluron Hair Deep Hydration Fill-Up. Він зовсім не обтяжує пасма та не склеює їх, забезпечує зволоження волосся, надає волоссю гладкості та м'якості, полегшує розчісування а також надає антистатичний ефект. Запах мені нагадує нову свіжу пудру. На волоссі тримається не довго, тому не заважає.


На другому місці Cannabis Hair. Теж гарний, добре зволожує, має трав'яний насичений аромат який на волоссі тримається трохи довше за попередній, але теж не заважає. Засіб полегшує розчісування, волосся після ного гладке і приємне.


Спреї Coconut і Keratin для мене однакові за дією, тобто за її відсутністю. Волосся після них не гладке, якщо використовувати багато, то волосся склеене і липке, якщо менше толку він них немає, навіть нормально не розчісатися.


Спрей Argan я не зрозуміла взагалі. Просто вода, ніякої дії абсолютно не відчула.

Хочу ще спробувати банановий спрей від dr Sante, і колаген рожевий. Якщо Ви ними користувалися поділіться як вам)
Дякую за увагу ❤️