CeraVe для очищення обличчя і тіла
Мініатюрки засобів CeraVe.
Я спробувала цих манюнюнь по 20мл і цього вистачило для того щоб зробити висновки.
Засоби дуже різні і створені для різних типів шкіри
Інтенсивно очищуючий гель для нормальної та жирної шкіри. (CeraVe Foaming Cleanser)
Формула з керамідами, ніацинамідом і гіалуроновою кислотою. Очищує шкіру від надлишкового себуму не порушуючи її захисний бар'єр.
Мені підійшов цей гель. Він дуже гарно очищує шкіру, економний його потрібно зовсім трішки, гарно піниться і гарно змивається. Ароматом мені нагадує аптеку, але не дуже ядрьону) Обличчя після вмивання гладке і не пересушене як буває після деяких засобів.
Очищувальна зволожувальна емульсія для нормальної та сухої шкіри (CeraVe Hydrating Cleanser)
Формула що не піниться, мітить кераміди та гіалуроновою кислоту. Для інтенсивного зволоження і відновлення захисного бар'єру шкіри. Підходить дітям з 3-х років.
Цей гель мені сподобався менше. Він наче і не погано очищує, але після вмивання залишається відчуття плівки на обличчі. Я маю шкіру більш до жирної, тому відчуття маслялистості на обличчі не люблю, бо це нагадує не мите лице. Аромат теж мені нагадує аптеку. Але на шкірі не залишається після вмивання.
Коментарі (0)