Beautiful land💞

Очищувальний гель для вмивання Meddis

Очищувальний гель для вмивання Meddis

Купила я його дуууже давно, напевно пів року тому, і думала що мені такої баночки вистачить на пару місяців, а тут так ні.

>Має зручний дозатор який відчиняє та зачиняє доступ до гелю

>Бюджетний - вистачило на 5 місяців щоденного використання

>Консистенція прозора, рідка, не піниться.

>Аромат - зубної пасти, але це все ментол який входить до складу, але він приємний і можна до нього звикнуть. Мені такі специфічні аромати як пральний порошок зубні пасти і т.д дуже подобаються, (аромат свіжості), тому мені підійшло.

>Під час використання відчуття на шкірі такий приємний холодок, іноді здавалось що намазюкалась зубною пастою, але воно бадьорило.

>Добре зволожує шкіру, немає відчуття стянутості або щось подібного. Прибирає жирний блиск, макіяж та почервоніння. Щодо вугрів, то вони все таки не сильно стараються покинути домівку, хоча пори стають трохи менше. Після використання шкіра дуже виглядає свіжою, "прокинувшись від сна"

>Алергічних, побічних реакцій не спостерігалось

У мене шкіра супер жирна + зневоднена, побічних реакцій не викликало, але чорні цятки залишало, тільки скрабіком чи іншими продуктами можна було прибрати. Добре прибирав макіяж, але очі не чіпала, думаю це зрозуміло із-за ментолу. Прям супер ефект поки не відчула, бо мала інші засоби від яких я була більш захопленною, але мені він сподобався і його якось ще раз візьму.

На сьогодні це все, дякую за увагу😘

Очищувальний гель для вмивання Meddis