Yuriivna

Вибухова серія від Mareve

Вибухова серія від Mareve

Цю рожеву бокс-бомбу я отримала у подарунок від Makeup.

Скажу чесно,це було приємною новиною,бо про даний розіграш-конкурс я не знала.Я новачок у Makeup Club,ще місяця немає як я з Вами.Я просто люблю косметику та готова говорити про неї 24/7.Хотіла знайти собі однодумця,а знайшла однодумців.Нас тут багато і це круто!

Перше,на що я звернула увагу,коли отримала бокс-насичений та заманливий аромат,який неймовірними темпами заполонив мою кімнату.Друге,що побачила-яскраве рожеве мерехтіння.

До цього я спробувала вже крем для рук від цієї фірми з ароматом "Gold Champ",згодом думала замовити собі "Rose Wine",але Makeup зіграв на випередження.Ось і настав час поринути більш детально у цей бокс!Почнемо з місту-спрею для тіла.

Ох,цей міст одразу привернув мою увагу!Для нього я мала супер-складне завдання.Скільки протримається аромат на тілі?

Варто відзначити зовнішній вигляд місту.Пляшка прозора,через неї видно хаотичні рожеві переливи,вибухова доза блиску гарантована

Як щодо стікості?

Спрей я нанесла на зап'ястя о 11 годині,аромат відчувається яскраво,ненав'язливе мерехтіння красується на моїй руці.Тест-драйв міст пройшов з гідністю.Аромат тримався понад 8 годин на шкірі(-\+).

Він зміг би зіткнутися у боротьбі з парфумами.Проте,враховуючи стійкість,шлейфовий аромат та казкове мерехтіння,однозначно переможе MAREVE !

Поєднання яскраво-рожевого перламутру з нотками ароматного мандарину,жасміну та ванілі.Гель відмінно піниться та має середню консистенцію(не дуже густий).

Після нанесення на шкіру,гель дбайливо та м'яко очищує,а аромат огортає з усіх сторін.

Мило для рук має ніжно-рожевий колір та шимерні мікрочастинки.Консистенція легка,зручна у використанні,шлейфовий аромат залишається після миття рук.Об'єм 400 мл,надовго вистачить.

Миття рук,здавалося би звичайна рутина справа,але з цим милом гарантовані яскраві емоції,а аромат фруктів та квітів є приємним бонусом.

Цей скраб доповнює усю рожеву гаму з ніжним мерехтінням.Скраб виготовлений на базі морскої солі,має делікатні та дрібні частинки,які не травмують шкіру.Навіть після,того як я використала та змила його,ванна кімната вже була наповненна палітрою різноманітних ароматів.Шкіра після нього зволожена та чиста.

Ця бомбочка залишається єдиним подарунком,котру я ще не використовувала.Я залишу її для суботнього вечірнього релаксу.Поєднання солодкої вишні та пряного лікеру вважаю доволі виграшним,така собі "П'яна Вишня"Завжди використовую бомбочки,коли намічається вечір релаксу,коли хочется забути усі негаразди та проблеми)

По-перше хочу подякувати Makeup за такий розіграш та за чудовий подарунок.

  • Приємно,що український бренд здивував якістю даної косметики.До стильного рожевого кольору,додалося мерехтіння,блиск,та яскрава палітра аромату!З Mareve легко влаштувати собі вечір релаксу,та варто робити це частіше,бо позитивних емоцій має бути набагато більше,аніж негативних)
  • Загалом бокс мені дуже сподобався. Gold Champ мені асоціюється з фруктовим садом,де багато різних дерев,які наповненні дозрівшими плодами.Rose Wine асоціюється з вечірнім релаксом,з пінистим рожевим вином у келиху.Ось на такі фантазії наштовхує цей неймовірний бокс.