Clarins Crayon Sourcils
Відтінок 02 - Light Brown
Привіт красуні:)
Хочу поділитись своїм враженням про олівець Clarins Crayon Sourcils. Цей олівець однин з моїх улюблених продуктів для макіяжу брів.
Почну зі зовнішнього вигляду. Олівець має компактний і елегантний дизайн. Колір корпусу відповідає відтінку продукту, що дуже зручно. Кришечка добре тримається, тому можна бути впевненим, що олівець не розтрощиться і не зіпсується під час перевезення. Має дуже зурчну щіточку з іношої сторони, якою гарно можна придати форму брівкам.
Формула олівця дуже м'яка і легка у нанесенні. Завдяки його текстурі легко розтушовується. Після нанесення він тримається протягом усього дня без розмазування. Помітила, що він добре переносить вологість, тому можна не хвилюватися про його тривалість під час дощу чи снігу.
Мій відтінок 02 Light Brown - єдиний коричневий карандаш, який не виглядає рижим після нанесення на моїх брівках. З ним можна легко контролювати інтенсивність кольору, роблячи брівки легкими і натуральними, чи навпаки більш графічними і темнішими для яскравого макіяжу. Іноді я використовую його самостійно, а іноді поєдную з тінями для брів, в обох випадках результатом задоволена.
Загалом, я щиро рекомендую Clarins Crayon Sourcils. Він має всі необхідні якості для створення природного, виразного вигляду брів.
Коментарі (0)