YuliHrytskoff

MARÊVE. Вишукана естетика у флаконах

MARÊVE. Вишукана естетика у флаконах

Розпочинаючи огляд засобів із набору для тіла MARÊVE, в першу чергу хочеться подякувати команді Makeup за такі чудові подаруночки та можливість протестувати новинки косметики! Це ну дуууже приємно та надзвичайно надихає писати й надалі! Ви неймовірні!) Я завжди думала, що Makeup – це однозначно найкращий ІМ і з кожним днем Ви це підтверджуєте!❤❤❤

Всього в подарунковий набір входило п’ять повноформатних засобів по догляду за тілом із парфумованої серії "Rose Wine": рідке мило, гель для душу, скраб та міст для тіла, бомбочка-гейзер для ванни. Кожен із засобів вражає якістю та ароматом, дбайливим впливом на шкіру і красивезним дизайном.

Перш ніж приступити до окремого огляду кожного засобу, хочеться сказати в загальному декілька слів про дизайн засобів, так як вони всі витримані в одному стилі і мають однаковий аромат (окрім бомбочки).

Рідке мило та гель для душу розфасовані в прозорі, дуже якісні прямокутні пластикові флакони та для зручності обладнані помпою-дозатором (який, до слова, працює дуже добре, плавно подає рідину, не заїдаючи та не «плюючись»). Міст для тіла обладнаний розпилювачем, який також працює абсолютно безпроблемно. Дизайн флаконів дуже стильний, елегантний, дещо стриманий, прекрасно підійде та впишеться в будь-який інтер’єр. І самому приємно користуватись такими вишуканими засобами, і в подарунок чудово підійде!

Скраб поміщений також у прозору пластикову баночку-шайбу, що міцно закривається кришечкою, під якою знаходиться пластикова захисна мембрана. Що ж стосується бомбочки для ванни, то вона також ретельно запакована у целофан і поміщена у стильну картонну коробочку.

Всі засоби мають красивий, дуже ніжний пастельно-рожевий колір, а в саму текстуру також додано шиммер – виглядає настільки незвичайно, що неможливо відірвати погляд – флакончики хочеться розглядати знову і знов!

Ну і щодо аромату. Всі засоби із серії "Rose Wine"парфумовані, мають одинаковий, дуже насичений та яскраво виражений квітково-деревний аромат. У старті – жасмин – домінуюча нота, яка надає аромату одночасно і свіжості, і гірчинки… Трішки ванілі, яка пом’якшує звучання різкуватих квіткових нот, а в базі – чітко виражені деревні акорди… Аромат засобів цікавий, однозначно неординарний та небанальний! Його хочеться вдихати й розгадувати…

Що цікаво – аромат у всіх засобів дуже стійкий! І після рідкого мила, і після гелю для душу, і після скрабу запах на шкірі відчувається ще доволі довго, але стає більш ніжним та делікатним, ніж чується у флаконі. А стійкість місту взагалі вражає – аромат звучить близько 6-8 годин (що не гірше стійкості туалетної води).

Єдиним засобом із наборчику, який має інакший аромат – є бомбочка для тіла, але про неї я розповім трішки пізніше)

А зараз приступимо до більш детального огляду кожного окремого засобу.

Найперше, що хочеться виділити у даному милі – надзвичайно красивий дизайн флакону! Хоч я уже говорила про це трішки вище, але він настільки мені сподобався, що не можу про це не сказати ще раз! Він ну дуууже вишуканий та елегантний! Мені таке дуже імпонує! Я обожнюю класику у всіх її проявах!

Консистенція мила гелеподібна, якраз оптимальної густини – мило не рідке, але й не надто густе. Завдяки такій текстурі та хорошому піноутворенню розхід мила виходить досить економним.

Колір – ніжний рожевий з перламутровими переливами – дуже красиво дивиться.

Аромат – описала вище. Стійкий.

Піниться мило чудово! Піну утворює таку повітряну, дуже ніжну та делікатну.

Змивається мило безпроблемно, слизької мильної плівки після змивання на шкірі не залишає.

Очищує від забруднень дуже якісно – прекрасно справляється як із забрудненнями, що залишаються на шкірі після вулиці, так і з побутовими забрудненнями, наприклад, жиром, відмиває фломастери, фарби, сліди від кулькової ручки (хто має маленьких дітей, зрозуміє, про що я). А ще, мило чудово нейтралізує різкі запахи після приготування їжі, наприклад, часнику чи цибулі, спецій – я давно шукала мило, яке б справлялося із вказаними запахами.

Шкіру мило не сушить абсолютно, а також не викликає подразнень чи алергії.

Одним словом, мило прекрасне у всіх відношеннях і користуватись таким – одне задоволення!

Дизайн флакону витриманий в єдиному стилі цієї серії засобів – такий же стильний і вишуканий. Дуже зручним є наявність дозатору.

Консистенція засобу гелеподібна, густа.

Колір – рожевий, але трішки яскравіший, ніж у рідкого мила. Текстура гелю містить велику кількість найдрібнішого шиммеру, який при дотику не відчувається. Дуже цікаво виглядає! Моя внутрішня сорока рада!)

Аромат – такий же, як і у всієї серії засобів "Rose Wine", стійкий, деякий час відчувається на тілі після прийняття душу.

Піниться гель дуже добре, піну утворює обільну та ніжну, тому розхід засобу виходить доволі економним.

Змивається гель легко та швидко, плівки на шкірі після змивання не залишає.

Очищує шкіру від забруднень гель добре, а також гарно бадьорить та освіжає.

Шкіру не сушить.

Алергії, подразнення чи будь-якої іншої негативної реакції гель у мене не викликав.

В цілому, гель мені дуже сподобався! Приємний аромат, гарні очищувальні властивості, делікатне відношення до шкіри, прекрасний дизайн – все в ньому чудово!

Перше, що хочеться відмітити у даному місті для тіла – це дуже красивий дизайн флакону, витриманий у загальному елегантно-стриманому стилі даної серії засобів по догляду за тілом! До того ж, флакончик компактний, зручно брати з собою, щоб при потребі поновляти аромат на протязі дня. Розпилювач працює добре, міст подає доволі обільно, але не заливає – якраз оптимально для спрею для тіла.

Консистенція рідка, дещо в’язкувата у флаконі.

Колір – дуже красивий! Такий дівчачо-рожевий) Перламутрово-шиммерний, ну дуже привертає увагу! «Заліпає» серйозно!)

Аромат – такий же, як і у всієї серії засобів "Rose Wine" (як я його відчуваю – описувала на початку даного відгуку) – квітково-деревний, насичений та яскравий. Достатньо стійкий – відчуваю на тілі чітко близько чотирьох годин, далі аромат починає згасати і робиться практично непомітним – відчувається тільки якщо безпосередньо нюхати шкіру, куди був нанесений міст. Але, в загальному, тримається на тілі годин 6-8. Аромат не створює шлейфу – сидить на шкірі доволі близько.

Я наношу міст вранці після душу – просто розприскую засіб на ділянки шкіри, які будуть відкритими – на руки, зону декольте, можу також нанести трішки на ноги. Міст дуже легко розприділяється по шкірі та швидко вбирається, не залишаючи ні плівки, ні жирності, ні відчуття липкості – вдягатися можна практично відразу, що для мене дуже зручно!

Хоч у самому флаконі є дуже багато шиммеру, проте на шкірі він не помітний – тільки при яскравому сонячному освітленні можна помітити легенький перелив на тілі, але це вже треба сильно приглядатися. Тому для мене даний спрей – більше для ароматизації, аніж для надання сяйва шкірі.

Шкіру міст не сушить, також не викликає подразнення, висипань чи алергії – так як у мене шкіра чутлива – то це хороший показник якості засобу.

Плям на одязі міст не залишає.

Цікавим є той момент, що в описі виробник зазначає про наявність феромонів у складі засобу. Ну я якось особливо це не відчула, більш підвищеної уваги зі сторони сильної статі, ніж зазвичай, теж не помітила)))

Загалом, спрейчик мені сподобався! Прекрасна якість і чудовий варіант легенького парфумування за доступну ціну!

Починаючи характеристику даного скрабу для тіла, найперше хочеться сказати декілька слів про його склад! Адже він має дуже велику кількість корисних для шкіри компонентів, особливо це стосується таких складових, як масло ши, миглальна олія, кокосове масло (і, судячи по консистенції скрабу, їх немало!), морська сіль, гліцерин та деякі інші, що, погодьтеся, являється величезним плюсом та не може не радувати!

Консистенція скрабу доволі густа і неймовірно приємна – наче насичений маслами дрібний пісочок! Текстура абсолютно не суха, навпаки, дещо в’язка, за рахунок чого скраб дуже зручно набирати (він не осипається) і розприділяти по шкірі.

Колір скрабу – ніжний пудрово-рожевий, має ледь помітний шиммер – за рахунок цього – окреме естетичне задоволення від користування засобом!

Аромат – квітково-деревний, з амбровими нотками, виражений, яскравий. Після використання засобу відчувається на тілі лише легеньким шлейфом.

Використовую я даний скраб цілком стандартно. Перед процедурою скрабування приймаю душ, перемішую скраб до однорідної консистенції і легкими масажними рухами наношу невелику кількість засобу на мокру шкіру. Масажую шкіру кілька хвилин і змиваю теплою проточною водою.

Скраб легко наноситься і розподіляється по шкірі, не осипається ні при нанесенні, ні під час його перебування на шкірі.

Хоч текстура скрабу здається дуже ніжною, проте скрабування відбувається доволі інтенсивно, - для мене це середній по жорсткості скраб – якраз самий оптимальний і дієвий! Незважаючи на чутливість моєї шкіри – травмування шкіри від даного скрабу у мене не відбувалося жодного разу.

Скраб чудово відлущує ороговілі частинки шкіри, зовсім не сушить її, а навпаки, за рахунок великої кількості масел у складі, дуже гарно зволожує та навіть живить шкіру.

Після використання скрабу шкіра оновлюється практично повністю - забираються всі лущення, сухість, шкіра виглядає дуже свіжою, більш пружною та підтягнутою, еластичною. Ну і, як бонус, дуже добре зволоженою – після скрабу навіть відпадає необхідність наносити на шкіру крем, так як масла, що входять до складу скрабу, чудово живлять та наповнюють шкіру. Після використання скрабу шкіра на дотик наче персик – шовковиста, гладенька і дуже ніжна!

Скраб чудовий! Тут ні додати, не відняти! Дуже рекомендую спробувати!

Моя окрема любов із всього подарункового набору MARÊVE – це бомбочка-гейзер! Вона прекрасно втілює всі вимоги, які я ставлю до продуктів такого роду!

Найперше, це оформлення! Бомбочка запакована в целофанову обгортку – що зручно і можна не боятися її осипань чи пошкоджень, а потім – у стильну картонну коробочку, на якій можна прочитати всю необхідну інформацію про продукт від виробника, в тому числі спосіб застосування.

Сама бомбочка дуже велика, займає цілу долоню (має аж 165г!), рожевого кольору, а зверху покрита сріблястим інієм – дуже мило дивиться!

Аромат в бомбочки – то окрема любов! Він ну надзвичайно смачний! Вишнево-ягідний, солоденький, насичений і дуже яскраво-виражений! Після прийняття ванни легкий шлейф аромату залишається на тілі.

При використанні бомбочка теж порадувала! Вона дуже гарно бурлить, утворюючи у ванні піну та закрашуючи воду у яскравий рожевий колір – трохи незвично приймати ванну у такій кольоровій воді, але було цікаво!) Окрім зафарбовування води, бомбочка також насичує воду великою кількістю блискіток – це взагалі було для мене сюрпризом! Таких бомбочок ще у мене не було) Після прийняття такої ванни блискітки трішки залишаються на тілі – круто, якщо після цього ви збираєтесь на якусь вечірку/концерт/дискотеку! Змиваються блискітки звичайним гелем для душу. Що стосується ванни – то вона також легко відмивається мочалкою з милом чи іншим чистячим засобом.

Шкіра після прийняття ванни з цією бомбочкою не пересушена, гладенька та дуже ароматна. Подразнень чи алергічних реакцій після використання бомбочки у мене не виникло.

Загалом, бомбочка-гейзер справді дуже прикольна! Це був незабутній досвід!)

На останок, завершуючи свій допис, хочу сказати, що всі засоби із серії "Rose Wine" MARÊVE, які я протестувала, мені дуже сподобались! Вразили якість, стримано-елегантне оформлення, стійкі парфумовані аромати – однозначно варто спробувати!