Ксенія 💫

Живильна емульсія З КОЛАГЕНОМ, чи варта уваги. Досвід вікової шкіри.

Живильна емульсія З КОЛАГЕНОМ, чи варта уваги. Досвід вікової шкіри.

Вітаю усіх✋!

Сьогодні поділюсь своїми враженнями про продукт, який був досить активно на слуху років 2 тому. І я все думала - воно мені треба?

Але поставила за мету добити свої баночки, а потім вже і за новеньке взятись.

Отже, це корейська емульсія із серії Collagen від It's Skin.

Об'єм : 150 мл

Виробник : Південна Корея.

Призначення: від зморшок, відновлення, живлення.

Тип шкіри: жирна, комбінована, нормальна, суха.

Дія: відновлення, вирівнювання тону, харчування, підвищення пружності, пом'якшення, зняття подразнення, зволоження.

Що нам обіцяє виробник.

Особливості It's Skin Collagen Nutrition Emulsion:

- забезпечує швидке глибоке зволоження;

- інтенсивно живить;

- пом’якшує шорсткі ділянки;

- усуває лущення;

- бореться зі зневодненням епідермісу;

- запобігає появі ранніх ознак старіння шкіри;

- відновлює і уповільнює клітинне в'янення;

- розгладжує перші дрібні мімічні зморшки;

- підсилює природний захисний бар'єр шкірного покриву;

- активізує процеси відновлення і метаболізму;

- підтримує природну пружність і еластичність епідермісу.

Додаю склад, який доречі є та ще й на англійській мові. Дякую тобі виробник! 🙏. Хто в темі, той зрозумів про що я.

Трошки вражень про текстуру та упакування.

Отже, консистенція справді легка, розтікається, водяниста трошки на шкірі, відсутня липкість на фінішу. Має персиковый відтінок. При розподілі на шкірі легке зволоження.

Аромат приємний, класичний. Так пахнуть багато яких сироваток. Мабуть що нагадує якусь ніжну квітку.

Коли я отримала своє замовлення, я відверто таки була вражена : упакування виглядало набагато солідніше цінової політики продукту. Це картонна коробка додатково, а в середині скляна тара. Але на цьому все гарне і закінчилося, коли діло дійшло до використання. Бо упакування не припускає ні помпи, ні дозатора, а лише заглушку, яку потім я викинула і лишилася ось така дирєнь. Коли засіб ще на початку використання, то півбіди, більш-менш можна швидко отримати його. Але коли вже використав більше половини.. Хоч тряси, хоч з бубном біля неї танцюй. А випустити в рук взагалі при таких рухах це на раз-два для мене). Тому я перелила в меншу ємність з дозатором і нерви мої цілі 😅, що і вам раджу, якщо будете брати.

Я брала цей продукт спеціально на зимовий та перехідний період, щоб додатково зволожувати шкіру. І тому можу поділитися враженнями в різний період, так би мовити, року та які я зробила висновки в процесі.

Про мою шкіру: нормальна, вікова, без шелушіння та висипань.

Отже, взимку для мене це абсолютно провальний засіб. Незважаючи на те, що я постійно акцентую увагу на хороше живлення та зволоження для себе, ця " живильна" емульсія ніякого додаткового внеску не додала. Мало того, навіть роблячи декілька нашарувань, сенсу в них я також не відчувала. Ба навіть, було навпаки якесь "недо", що змушувало мене потім використовувати більш насичений крем. Але ціль від самого початку в мене якраз була навпаки - більш легкі текстури, але їх декілька.

І я залишила її до теплих часів. Навесні почала знову користуватися. Так, ситуація краще. Але мені є з чим порівнювати серед інших продуктів такої ж цінової категорії приблизно, і ця емульсія не дотягує по моїм запитам повноцінно. Вона дає лише легеньке зволоження. Тому маю висновок, що це точно не для сухої шкіри та вікової. В додаток, ніяких мінімальних навіть змін не відбулося (я власне і не розраховувала, але виробник же казав 😅).

Це продукт для молодої, нормальної шкіри, також комбінованої. Ось ця категорія дівчат, на мою думку, ідеально підходить для використання. Шкіра буде добре зволожена, не перевтяжена. Можливо, гарне зайде і жирній шкірі влітку, бо консистенція дуже легесенька.

Відносно мене, мені навіть не завжди тягнеться і рука використовувати цей продукт, доб'ю і на цьому все.

п. с. Ось почала її використовувати, коли прийшло літо, а особливо спека, то вона зараз для мене ідеальна: шкіра насичена, нема товстого шару чогось на обличчі.

Лише тонік, ця есенція і спф. і це мій максимум в спеку.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨