Євгенія 👩

Випадкова покупка, яка перетворилася на вдале відкриття)

Випадкова покупка, яка перетворилася на вдале відкриття)
Випадкова покупка, яка перетворилася на вдале відкриття)
Випадкова покупка, яка перетворилася на вдале відкриття)
Випадкова покупка, яка перетворилася на вдале відкриття)

Всім привіт✌️

Я маю дуже теплі почуття до бренду FarmStay. Особливе кохання - це ампульні сироватки з космічною текстурою. Цього разу я хотіла повторно купити сироватку з колагеном та гіалуроновою кислотою про яку докладніше писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/15169/. Але, переплутала баночки та купила абсолютно новий для себе продукт - зволожувальний крем-сироватка з колагеном). Читати етикетку - ні, оріентуватися на дизайн баночки - так🤣.

Тішить тільки, що крем виявився цілком гідною альтернативою сироватці, розповідаю докладніше👇

Крем представлений у великій баночці із міцного пластику, яка зовні чимось нагадує скло. Дизайн дуже яскравий, піднімає настрій, особливо коли за вікном така сірість.

У комплекті йде пластикова ложечка для нанесення крему, вона із пластику, виконана досить якісно, дуже зручна у використанні.

Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується і сама по собі не злітає. Шийка широка.

Об `єм: 250 мл. Витрата дуже економічна, крем у мене вже 3 місяці, а досі здається, що ним ніхто не користувався)

Як завжди виділяю найцікавіше:

  • Hydrolyzed Collagen (гідролізований колаген): активний компонент складу, використовується для зміцнення та вологозбереження.
  • Niacinamide (ніацинамід): Форма вітаміну B3, відома своїми властивостями відбілювання шкіри та регулювання вироблення себуму.
  • Adenosine (аденозин): Активний компонент для зменшення зморшок.
  • Polyglutamate Acid (поліглутамінова кислота): Зволожуючий компонент.
  • Solanum Tuberosum (Potato) Pulp Extract (екстракт картоплі): мене чомусь дуже розсмішила картопля у складі, але я погуглила і дізналася, що вона може давати заспокійливі та антиоксидантні властивості)
  • Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract (екстракт банана): Банани багаті вітамінами C та B6, які можуть підтримувати здоров'я шкіри та захищати її від пошкоджень.
  • Honey Extract (екстракт меду): зволоження та антибактеріальні властивості:
  • Papaya (Papaya) Fruit Extract (екстракт папайї): Ексфоліація та антиоксидантні властивості

У складі також є силікони, якщо ви їх боїтеся, то проходьте повз цей крем)

Основний акцент компонентів складу спрямований на зволоження, пом'якшення та антиоксидантну дію. Однак відразу хочеться відзначити, що якогось супер-омолодження від нього чекати не варто).

У мене крем не викликав жодних алергічних реакцій, не забив пори та не спровокував активної роботи сальних залоз.

  • Крем має дуже легку кремово-гелеву текстуру, навіть ближче до флюїдної. Вона м'яка, пластична, трохи липкувата, але без відчуття жирності та олійності. Текстура не космічна, як у інших ампульних сироваток бренду, але приємна).
  • Крем має досить насичений, але водночас ніжний аромат. Він мені пахне солодкою, морською свіжістю. На шкірі довго не затримується, тому не викликає жодного дискомфорту.

Я використовую крем щодня - ранок/вечір.

Буквально пари крапель крему достатньо для того, щоб зволожити шкіру обличчя та шиї. Крем дуже приємно ковзає по шкірі та рівномірно розподіляється. При зіткненні зі шкірою він стає більш рідким і легким. Вбирається протягом декількох секунд. Вбирається повністю, роблячи шкіру абсолютно матовою, без жирності, липкості, олійності та стягнутості.

Також його можна використовувати в якості бази під макіяж. Він добре готує шкіру до нанесення макіяжу. З декоративною косметикою подружився добре, як з кремовими, так і з сухими текстурами. Не скочується, не забивається в пори, не створює розводів і не провокує активної роботи сальних залоз.

Абсолютно комфортний і невагомий крем, приємний у використанні)

  • Крем дає гарне, глибоке зволоження та живлення, відмінно утримує вологу.
  • Пом'якшує, робить шкіру ніжною та гладкою, дуже приємною на дотик.
  • Вирівнює тон та рельєф шкіри, що робить його чудовою альтернативою базі під макіяж.
  • Трохи тонізує шкіру і робить її більш пружною. Однак, я не можу сказати, що це якийсь супер-сильний антивіковий ефект). Мої перші зморшки залишилися на місці, не згладилися.
  • Крем освіжає.
  • Виробник каже, що крем зменшує висипи, але я такого ефекту не побачила. Він непогано заспокоює почервоніння, але не більше того).

Досить хороший крем-сироватка, який добре зволожує шкіру і дарує їй свіжість. Однозначно купила б його повторно.

* Зі своїх спостережень можу сказати, що всі ампульні засоби Farm Stay дають практично однаковий ефект).

Дякую за увагу💕