Випадкова покупка, яка перетворилася на вдале відкриття)
Про зволожувальний крем-сироватку з колагеном від FarmStay
Всім привіт✌️
Я маю дуже теплі почуття до бренду FarmStay. Особливе кохання - це ампульні сироватки з космічною текстурою. Цього разу я хотіла повторно купити сироватку з колагеном та гіалуроновою кислотою про яку докладніше писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/15169/. Але, переплутала баночки та купила абсолютно новий для себе продукт - зволожувальний крем-сироватка з колагеном). Читати етикетку - ні, оріентуватися на дизайн баночки - так🤣.
Тішить тільки, що крем виявився цілком гідною альтернативою сироватці, розповідаю докладніше👇
🔹 Зовнішній вигляд:
Крем представлений у великій баночці із міцного пластику, яка зовні чимось нагадує скло. Дизайн дуже яскравий, піднімає настрій, особливо коли за вікном така сірість.
У комплекті йде пластикова ложечка для нанесення крему, вона із пластику, виконана досить якісно, дуже зруч на у використанні.
Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується і сама по собі не злітає. Шийка широка.
Об `єм: 250 мл. Витрата дуже економічна, крем у мене вже 3 місяці, а досі здається, що ним ніхто не користувався)
🔹 Трохи про склад
Як завжди виділяю найцікавіше:
- Hydrolyzed Collagen (гідролізований колаген): активний компонент складу, використовується для зміцнення та вологозбереження.
- Niacinamide (ніацинамід): Форма вітаміну B3, відома своїми властивостями відбілювання шкіри та регулювання вироблення себуму.
- Adenosine (аденозин): Активний компонент для зменшення зморшок.
- Polyglutamate Acid (поліглутамінова кислота): Зволожуючий компонент.
- Solanum Tuberosum (Potato) Pulp Extract (екстракт картоплі): мене чомусь дуже розсмішила картопля у складі, але я погуглила і дізналася, що вона може давати заспокійливі та антиоксидантні властивості)
- Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract (екстракт банана): Банани багаті вітамінами C та B6, які можуть підтримувати здоров'я шкіри та захищати її від пошкоджень.
- Honey Extract (екстракт меду): зволоження та антибактеріальні властивості:
- Papaya (Papaya) Fruit Extract (екстракт папайї): Ексфоліація та антиоксидантні властивості
У складі також є силікони, якщо ви їх боїтеся, то проходьте повз цей крем)
Основний акцент компонентів складу спрямований на зволоження, пом'якшення та антиоксидантну дію. Однак відразу хочеться відзначити, що якогось супер-омолодження від нього чекати не варто).
У мене крем не викликав жодних алергічних реакцій, не забив пори та не спровокував активної роботи сальних залоз.
🔹 Текстура та аромат:
- Крем має дуже легку кремово-гелеву текстуру, навіть ближче до флюїдної. Вона м'яка, пластична, трохи липкувата, але без відчуття жирності та олійності. Текстура не космічна, як у інших ампульних сироваток бренду, але приємна).
- Крем має досить насичений, але водночас ніжний аромат. Він мені пахне солодкою, морською свіжістю. На шкірі довго не затримується, тому не викликає жодного дискомфорту.
🔹 У використанні
Я використовую крем щодня - ранок/вечір.
Буквально пари крапель крему достатньо для того, щоб зволожити шкіру обличчя та шиї. Крем дуже приємно ковзає по шкірі та рівномірно розподіляється. При зіткненні зі шкірою він стає більш рідким і легким. Вбирається протягом декількох секунд. Вбирається повністю, роблячи шкіру абсолютно матовою, без жирності, липкості, олійності та стягнутості.
Також його можна використовувати в якості бази під макіяж. Він добре готує шкіру до нанесення макіяжу. З декоративною косметикою подружився добре, як з кремовими, так і з сухими текстурами. Не скочується, не забивається в пори, не створює розводів і не провокує активної роботи сальних залоз.
Абсолютно комфортний і невагомий крем, приємний у використанні)
🔹 Ефект:
- Крем дає гарне, глибоке зволоження та живлення, відмінно утримує вологу.
- Пом'якшує, робить шкіру ніжною та гладкою, дуже приємною на дотик.
- Вирівнює тон та рельєф шкіри, що робить його чудовою альтернативою базі під макіяж.
- Трохи тонізує шкіру і робить її більш пружною. Однак, я не можу сказати, що це якийсь супер-сильний антивіковий ефект). Мої перші зморшки залишилися на місці, не згладилися.
- Крем освіжає.
- Виробник каже, що крем зменшує висипи, але я такого ефекту не побачила. Він непогано заспокоює почервоніння, але не більше того).
Досить хороший крем-сироватка, який добре зволожує шкіру і дарує їй свіжість. Однозначно купила б його повторно.
* Зі своїх спостережень можу сказати, що всі ампульні засоби Farm Stay дають практично однаковий ефект).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)