ksnklb

Огляд на подарунковий бокс із засобами від MARÊVE🩷

Огляд на подарунковий бокс із засобами від MARÊVE🩷
Огляд на подарунковий бокс із засобами від MARÊVE🩷

Почну з того, що засоби від MARÊVE це вже морально-естетичне задоволення) Особливо це приємно, коли отримуєш у подарунок за активність, і ще додатково доза мотивації (Ще б знайти більше часу), дякую MakeUp Club за такий крутий бокс, тому що лінійку "Rose Wine" я вже полюбила🩷

Відкривши коробочку, мене одразу вразив аромат😍, а потім і ця вся рожевість, я люблю таке)) Не припиню повторювати, що у цього бренду крутий лаконічний дизайн, який прикрасить будь-яку поличку😉

Щодо аромату, у всіх засобів (а я вже багато маю з цієї лінійки) він практично однаковий, різниця лише у вираженості. Аромат гарних парфумів, і також залежно від засобу, має певну стійкість на тілі, що мені дуже подобається, адже від цього запаху кайфую😍

Жоден із засобів не викликав алергії чи негативних реакцій.

Ці два засоби вже були у мене і я вже раніше писала про них. Використовую в тандемі, вони не лише допомагають зробити тіло доглянутішим, а й морально розслабитись.

Гель для душу добре піниться, дозатор зручний, змивається також легко. У самому гелі є шимер, та на тілі не залишається. Аромат після миття на тілі залишається легкий.

Скраб для тіла добре наноситься, я масажую і майже одразу змиваю, адже коли залишила трішки довше на шкірі, почався свербіж. Після скрабування відчувається гладкість, зволоження, скраб залишає по собі легку плівочку, через що шкіра здається блискучою. Загалом, цей скраб добре впорався із функцією очищення. Також він ніжний до шкіри, не дряпає.

Скажу чесно, не знала що у цього бренду є такий засіб, це було для мене приємним відкриттям)

Виглядає баночка Вау, такий ніжний рожевий колір із перламутровим відливом. Помпочка відкручується трішки вище і виглядає ще класніше) Дозатор працює добре, не переливає. Ще круто, що банка доволі велика)

Про саме мило. Доволі густе, більше навіть за консистенцією нагадало гель для душу, адже часто мило рідше, через це і гарно дозується.

На руках також ніжно рожевого відтінку із прозорістю. Шимеру не побачила. Розмилюється добре, змивається теж. Не зауважила стягнення, навіть руки ніби ніжніші стали. Та у мене немає проблем із сухістю шкіри. Легкий аромат мила залишився на руках, а я люблю коли таке відбувається. Тому велика ймовірність, що повторю це мило, просто з іншої лінійки)

Раніше бачила відгуки дівчат на цей засіб і задумувалась над ним, та все ж для мене це було щось нове. І тепер я не розумію навіщо мені парфуми 😅

Баночка також у такому лаконічному дизайні, та цей яскраво рожевий 😍😍😍 Пшикається добре) З дозаторами у цього бренду ще проблем не мала, на цьому плюс))

За сам міст, це перший мій засіб такого типу і точно буду його більше використовувати влітку)

У баночці можна побачити блискітки і засіб лишає легкий шимер на тілі, ріденький і легко наноситься. Аромат як і у всієї лінійки "Rose Wine", та найбільш яскравий, спочатку може здатись і навіть різким. На тілі залишається на години 2-3. Шимер на тілі тримається до 1,5 годин. Зволоження як такого не відчула, але і не було сухості, липкості також не залишив.

Доволі комфортний засіб, думаю, що зможе прикрасити літній вечір)

Тут з ароматом також круте попадання) Вишневі аромати для мене це 💘 Особливо коли вони так круто розкриваються, при зануренні у воду.

Бомбочка дуже естетична, виглядає як рожева планета 😅🪐 Також має красиві блискітки, які залишаються у воді, а потім і на тілі, та їх можна змити душем) Вода при цьому зафарбовується. Виглядає так естетично) Тому краще застосовувати, коли є час на розслаблення у ванній та на "спа день", морально дійсно розгружає і дарує гарний настрій.

Сухості після одного використання не помітила, та все ж краще після таких засобів зволожувати тіло.