💫Розкіш у флаконі💫
Аромат розкоші та достатку, або як пахне бабусина скриня.
З ароматами Channel знайти спільну мову зможе не кожен, не обов’язково їх любити, але поважати необхідно.
Майже всі аромати парфумованого Дому Chanel є бестселерами світової парфумерії і кожен з них має свою багату історію.
Allure Sensuelle - один із них.
Прихильники співають оди , а хейтери звинувачують у надмірній старомодності та неактуальності.
Чим же насправді пахне Allure Sensuelle?
На старті я відчуваю різкі, занадто важкі ноти , майже чоловічі. Колючі цитруси приправлені перцем наче навмисно дражнять мої рецептори. Це запах з дитинства, який витав навколо бабусиного туалетного столика і здавався мені таким недосяжно дорослим. Для мене перші ноти це не смачно, не сексуально, занадто олдскульно. Але варто перетерпіти хвилин 30, щоб відчути справжнє задоволення. Вся ця надокучлива старомодність випаровується і аромат трансформується у нереальну красу.
На сцену виходять пачулі, ваніль та ірис, останній так ніжно запудрює композицію.
Томливий, солодкий, пряний аромат з невеликим, але до запаморочення голови , п’янким шлейфом.
В образах картина Густава Клімта « Золота Адель». Саме так пахне розкіш без зайвої пафосності і зухвалості.
Коментарі (0)