Natali_lili

💫Розкіш у флаконі💫

💫Розкіш у флаконі💫

З ароматами Channel знайти спільну мову зможе не кожен, не обов’язково їх любити, але поважати необхідно.

Майже всі аромати парфумованого Дому Chanel є бестселерами світової парфумерії і кожен з них має свою багату історію.

Allure Sensuelle - один із них.

Прихильники співають оди , а хейтери звинувачують у надмірній старомодності та неактуальності.

Чим же насправді пахне Allure Sensuelle?

На старті я відчуваю різкі, занадто важкі ноти , майже чоловічі. Колючі цитруси приправлені перцем наче навмисно дражнять мої рецептори. Це запах з дитинства, який витав навколо бабусиного туалетного столика і здавався мені таким недосяжно дорослим.  Для мене перші ноти це не смачно, не сексуально, занадто олдскульно. Але варто перетерпіти хвилин 30, щоб відчути справжнє задоволення. Вся ця надокучлива старомодність випаровується і аромат трансформується у нереальну красу.

На сцену виходять пачулі, ваніль та ірис, останній так ніжно запудрює композицію.

Томливий, солодкий, пряний аромат з невеликим, але до запаморочення голови , п’янким шлейфом.

В образах картина Густава Клімта « Золота Адель». Саме так пахне розкіш без зайвої пафосності і зухвалості.

22 травня, 2023
Natali_lili
22 травня, 2023