YuliHrytskoff

Професійний шампунь проти випадіння волосся Lovien Essential Hair Loss Prevention Treatment

Професійний шампунь проти випадіння волосся Lovien Essential Hair Loss Prevention Treatment

Я вже дуже давно борюся (із перемінним успіхом) з випадінням волосся. А тут, як кажуть, усі засоби хороші... В чудодійну силу шампунів проти випадіння волосся я не вірю, це лише маркетинговий хід, а функція такого засобу як шампунь лише одна - очищення волосся і шкіри голови від забруднень, шкірного жиру, стайлінгових засобів. Але підсвідомість - річ вкрай цікава і саме вона кожний раз штовхає мене на покупку шампунів з позначкою "проти випадіння волосся" (раптом допоможе😁). У своєму відгуку я і хочу розповісти про один з них - Шампунь проти випадіння волосся Lovien Essential Hair Loss Prevention.

Флакон шампуню дуже оригінальний і незвичайний – знизу розширений, а ближче до кришечки – подовжений та вузький. Дуже цікаво гарно виглядає!

На обороті на флакон нанесено інформацію про засіб, спосіб використання, склад, запобіжні заходи тощо.

Кришечка шампуню виготовлена ​​у вигляді дозатора диск-топ.

Об'єм шампуню - 300 мл. Мені такої кількості вистачило трохи більше, ніж на три місяці, бо шампунь витрачається досить ощадливо.

Склад. Як і варто було очікувати від професійної косметики для волосся – він тут середньої паршивості. Усього в ньому достатньо! Тут є і далеко не найкорисніші, або, що вірніше, шкідливі компоненти, такі, як Disodium EDTA, Sodium Laureth Sulfate, Methylisothiazolinone, або, що взагалі не дуже добре – Methylchloroisothiazolinone, який взагалі є дуже сильним алергеном, і ще парочка подібних... Але є у складі і дуже хороші активні компоненти натурального походження: це і екстракти м'яти, і пшениці, і ще декілька...

Так, склад далекий від ідеалу, але я й не шукала шампунь із категорії "еко", чи натуральних... Купуючи косметику з розряду "проф", я розумію, на що йду і не рекомендувати шампунь через такий склад я не бачу сенсу . Тому, залишаємо склад у спокої та йдемо далі 😉

Консистенція цього шампуню саме те, що треба! Він у міру густий, не рідкий.

Текстура однорідна, без будь-яких вкраплень або частинок.


Колір - напівпрозорий молочно-білий.

Запах. Я б охарактеризувала його як "освіжаючий"! Він м'ятний, нагадує мені запах ментолового льодяника. На волоссі після його висихання запах шампуню не відчувається.

Як я вже зазначила вище, шампунем я користувалася трохи більше, ніж три місяці, поки не використала весь флакон, тому сміливо можу робити про нього висновки.


Піниться шампунь відмінно, тому потрібно всього невелику порцію на одну помивку волосся (довжина волосся - трошки нижче лопаток). У зв'язку з цим він і досить ощадливо витрачається. Волосся я мию плюс-мінус раз на два-три дні.

Змивається легко, на волоссі не залишається відчуття плівки або не промитого волосся.

Промиває волосся шампунь дуже добре! Я б не сказала, що прямо "до скрипу", але близько до того. При цьому довжину не пересушує, шкіру голови не подразнює.


Але що мене дуже зачепило – шампунь надає волоссю якоїсь незвичайної свіжості, я навіть можу собі дозволити на день пізніше помити голову… А ще мені подобається, який він надає об'єм! Хоч у мене волосся досить тонке, але після миття цим шампунем воно виглядає пухнастим, об'ємним, візуально здається, що його більше, ніж є насправді.

Волосся шампунь не обтяжує, на мій звичайний режим миття не впливає, навіть трохи продовжує.

Алергії (попри склад), подразнення чи лупи шампунь у мене не викликав.

Випадіння волосся він, звичайно, не зупинив, але я не особливо на це розраховувала. Правда, у мене зараз по всій голові виросло досить багато маленьких волосинок, але я зараз приймаю вітаміни, так що, думаю, це, найімовірніше, їхня заслуга. Хоча, може, і шампунь не останню роль відіграв.

Загалом, відмінний шампунь! Розраховувати, що він зупинить сильне випадіння волосся, не варто, тому що зазвичай – це внутрішня проблема, але якщо ви шукаєте якісний професійний шампунь і з волоссям є проблеми – шампунь Lovien Essential – гідний варіант! Рекомендую звернути на нього увагу!