YuliHrytskoff

Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Помади SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick від Maybelline – то моя особлива косметична любов! Познайомилась я з ними завдяки тестуванню на MAKEUP Club, отримавши 4 відтінки цієї помади. З тих пір я користуюся ними майже постійно, відклавши в сторону всі інші свої помади та блиски. Проте, я дуже довго мріяла про 35 відтінок цієї помади «Cheeky», але вагалася з купівлею, оскільки свотчі на неї дуже різні – на одних дівчатах вона виглядає більш рожевою, на інших – більш бежевою, а мені хотілося саме того холодного рожевого… Але мрії повинні здійснюватись, тому я все є таки докупила собі цей омріяний відтінок, чому несказанно рада, бо він – мій ідеал!

Спершу у цьому дописі я хотіла розповісти тільки про новий відтінок, оскільки свотчі інших чотирьох вже показувала у відгуку за результатами тестування, проте все ж таки вирішила більш детально розповісти про характеристики цієї помади та показати у ньому відтінки й інших своїх помад Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick, оскільки, думаю, це допоможе з вибором дівчатам, що зайдуть почитати мій допис)

Ну що ж, поїхали!)

Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Футляр помади виготовлений із блискучого та дуже якісного пластику, колір якого імітує відтінок самої помади. На кожній помаді була спеціальна клейка стрічка, що є гарантією контролю першого відкриття.

Кришечка є невід’ємною складовою дизайну флакону, міцно закручується різьбою на флакон. Помада крізь неї не витікає. На кришечці також є наклейка з номером та назвою відтінку.

До кришечки кріпиться аплікатор. Він фетровий, дуже м’якенький, дещо скошений – ним дуже зручно як промальовувати контур, так і наносити помаду на всю поверхню губ.

Консистенція помади в міру рідка, текстура однорідна, не містить ніякого блиску чи шиммеру.

Запах – надзвичайно приємний! Кондитерський ванільно-шоколадний, солоденький, але не приторний і не нав’язливий. Відчувається при нанесенні та декілька хвилин після, ну і у самому флаконі.

Смаку помада не має.

Насиченість. Помада ну дуууже насичена та яскрава – перекриває пігмент губ з першого нетовстого шару. Нашарування можливе. В принципі, яскравість помади можна регулювати.

Нанесення, поведінка на губах. Помада дуже легко наноситься та рівномірно розприділяється по шкірі губ. При нашаруванні не скочується.

У білу смужку на стику слизової не збирається, не розмазується, за дрібні зморшки та контур губ не витікає, лущення не підкреслює.

Помада абсолютно не потребує олівця в якості контуру. Я спокійно промальовую контур губ аплікатором, навіть трошки виходячи за природній контур, візуально збільшуючи губи. Помада за рахунок своєї стійкості прекрасно тримає заданий контур, абсолютно не розтікаючись та не розмазуючись.

Губи сушить мінімально. Після зняття помади губи вже ж потребують зволоження хорошим жирненьким бальзамом. Але сухість, в принципі, від цієї помади мінімальна і її не зрівняти від наслідків носіння рідких матових помад.

Єдиний для мене мінус – помада трішки липкувата. Але липкість доволі сильно відчувається перших хвилин 10 після нанесення, а коли вже повністю «всідається» на губах – липкість відчувається мінімально і, в принципі, якогось суттєвого дискомфорту не викликає. І хочу зауважити, що ця липкість не така, як у блисків для губ, вона інакша, більш в’язка. Проте, зазначу, що за 9 місяців практично постійного користування цими помадами, до їх липкості я вже звикла і навіть перестала звертати на неї увагу.

Фініш у помади глянцевий – зберігається практично весь час перебування помади на губах, але з часом дещо слабшає. Він візуально збільшує губи, надає їм додатковий об’єм та якусь особливу «соковитість»! На літо – якраз те, що треба! Та й взагалі, помада придає губам якоїсь просто нереальної сексуальності!

Стійкість помади – надзвичайна! В мене помада тримається на губах від самого ранку і аж до вечора, витримує активні розмови, перекус та навіть повноцінний обід. Максимум, може трішки притупитися блиск, але насиченість, контур зберігається. На посуді відбивається. Якщо зачепити нафарбовані губи рукою – помада не розітреться. Єдине, помада досить швидко стирається на стику губ, утворюючи досить суттєвий контраст, оскільки ці помади дуже насичені, а слизова бліда. Тому за цим треба слідкувати і періодично підкрашувати саме слизову.

Демакіяж. От з цим є трошки проблемка) Так як ця помада суперстійка – то й змити її досить важко! Але, якщо бути більш точною, кожен відтінок у мене змивається по-різному. Наприклад, 35 з легкістю змивається навіть самою простою міцелярною водою; 15 – також міцеляркою, але потребує невеликих зусиль; найважче стирається 50 відтінок – змити її – це пройти всі кола пекла))) Для демакіяжу цього відтінку я використовую гідрофільну олійку, а потім залишки її дозмиваю ще гелем для вмивання. В принципі, ці помади «по зубам» хорошому двохфазному засобу для зняття стійкого макіяжу.

Всього у мене 5 відтінків Стійкої рідкої помади для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick: 10 «Lippy», 15 «Peachy», 20 «Coy», 35 «Cheeky», 50 «Wicked» - всі відтінки по-своєму дуже красиві та оригінальні!

А зараз я більш детально розповім про кожен відтінок та покажу їх у свотчах.

Надзвичайно красивий відтінок! Приглушений червоно-коричневий, дуже елегантний та стриманий. Універсальний – підійде як для щоденного макіяжу, так і на святкові події чи в офіс. Один із моїх фаворитів.

Милий теплий персиково-карамельний нюд. Також дуже універсальний – підійде багатьом та на різні випадки життя.

Надзвичайно красивий колір! Холодний насичений рожевий з бузковим підтоном. При деякому освітленні може навіть видавати фіолетові нотки.

О, це моя найбільша любов! Холодний світлий рожевий, дуже ніжний та красивий відтінок. Максимально наближений до мого природнього кольору губ. Може по-різному виглядати в залежності від освітлення. При денному світлі, пасмурній погоді – відтінок рожевий, при штучному, сонячному освітленні – відтінок наближатиметься до бежевого. Але на мені, все ж, більше виглядає рожевим, аніж бежевим.

Самий яскравий із усіх наявних у мене відтінків. Холодний ягідно-червоний, насичений, дуже соковитий! Для мене дещо заяскравий, хоча надає макіяжу та загальному образу своєї родзинки.

скажу, що Стійка рідка помада для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick – просто ідеальна! Шикарні відтінки на будь-який смак, нереальна стійкість, цілком комфортні відчуття під час її перебування на губах та звабливий блиск – ось її сильні сторони! От рекомендую від щирого серця!