Наталія С

Olaplex 3 - майже три місяці користування

Насправді я вже писала про Olaplex 3 раніше - (https://club.makeup.com.ua/post/7221/) , пройшов час з моменту першого поста та майже три місяці з часу, як я почала його використовувати. Від Olaplex 3 я очікувала, що волосся стане сильніше і менш ламке.

Я вирішила дати Olaplex 3 ще один шанс і купила ще баночку. По відгуках, ефект дівчата інколи бачать відразу (це не я) або через кілька місяців після використання (дуже хотіла, щоб це була я).

Я наношу Olaplex 3 достатню кількість на свою довжину волосся і залишаю його в середньому 30 хвилин, перш ніж змивати. У мене не дуже густе волосся, тому 100 мл баночки зазвичай вистачає на 12 разів (на фото моя довжина волосся).

Чи змінилася моя думка про цей продукт після минулого відгуку? Ні :)

Я все ще вірю, що він працює, але я вважаю, що в результаті важлива роль відводиться моєму загальному ритуалу догляду за волоссям, який включає шампунь, маску або кондиціонер і термозахист. Я помітила, що якщо я пропускаю застосування Olaplex 3, то результат залишається таким самим, як і з ним.

Можливо влітку цікавіше тестувати цей продукт, як раз ще є пів баночки.

Можливо, дівчата з фарбованим в блонд волоссям краще оцінять ефект від Olaplex 3, але я особисто не бачу суттєвої різниці. За ціну, що коштує Olaplex 3 - мені цікавіше спробувати інші продукти для догляду за волоссям.