Natali_lili

🌿🌱Найбільше весняне розчарування🌿🌱

🌿🌱Найбільше весняне розчарування🌿🌱
🌿🌱Найбільше весняне розчарування🌿🌱

Не зважаючи на те, що я достатньо доросла жінка, я сильно полюбляю у своїй уяві малювати образи, занадто ідеалізуючи їх. Образ ідеального відпочинку, ідеального побачення, ідеальної сукні, ідеального чоловіка…Але життя непередбачувана штука і дуже часто розбиває вщент наші намріяні, досконало вилизані уявою, картинки.

Цього разу це був аромат Elie Saab Le Parfum в концентрації EDT.

Цей загадковий парфум я отримала в подарунок. Я знала, який саме парфум я отримаю. І поки він їхав до мене з Італії, я, як завжди начиталась хвалебних відгуків від володарок даного аромату. Мені здавалося, що цей аромат перенесе мене у весняний квітучий сад, де ніжно пригріває сонечко, легкий вітерець лагідно пестить твоє волосся і навколо стоїть тихий гул бджіл. Я хотіла вдихати буяння ароматів весняних квітів і єднатися з природою.

Але яке ж було моє розчарування, коли я нанесла аромат на зап‘ястя. Це просто соло жасмину, такого дзвінкого з гіркотою . Вирішила почекати та дати час. Але дива не травилось. Соло аромат трохи вщухши та припорошившись медово-квітковим пилком, щільно сів на шкіру.

Звідки скільки жасмину в такому мініатюрному флаконі?

Аромат достатньо гучний і напористий, має достатньо хорошу стійкість і об’ємний шлейф.

Але я не отримала тих емоцій, яких очікувала. Для мене занадто багато жасмину, від якого починає пришити в горлі. Якщо Ви фанат жасмину в невичерпних дозах, то варто звернути увагу на Elie Saab Le Parfum.