Nadine Denisuk

Лімітована лінійка від Joko Nature of love

Лімітована лінійка від Joko Nature of love

Нещодавно я шукала нову декоративну косметику на сайті і тоді натикнулася на досить непогану і, що дуже важливо, натуральну серію від польського бренда Joko - Nature of love. Справді, мабуть, ця серія створювалася до свята Дня закоханих і дизайн виглядає дуже привабливо.

Лімітована лінійка від Joko Nature of love

Що дуже гарно зроблено у даній серії, так це насамперед пакування. Тобто, це твердий крафт картон на пудрі та помаді. Спочатку, скажу чесно, мене це трохи здивувало, але потім я дізналася, що це частина натурального дизайну і навіть деякі відомі дорогі бренди, як Kiko, теж почали таке нововведення замість пластику. Дійсно досить приємно відчувати крафт, який, до речі, достатньо міцний, отже, за це можна не хвилюватися. У туші, звичайно, пакування з рожевого пластику.

Під час користування помадою можу сказати, що відчуття нормальні, зволоження середнє, колір не дуже яскравий. І тут є побажання щодо збільшення палітри кольорів, тому що на сайті представлений зараз тільки один колір, інколи два-три. І цього буває недостатньо, щоб підібрати колір, який пасує саме вам. Туш виглядає добре на віях, не скажу, що прям вау-ефект, хоча такого від натуральних засобів не слід особливо очікувати. Але подовження є, в парі з олівцем для очей можна зробити цілком пристойний і помітний мейк. Пудра особливо гарно виглядає в квадратній коробочці з крафту, стильно, не дешево. При користуванні задає напівпрозорий тон кольору обличчя, чого, в принципі, мені вистачає для зовнішнього зменшення недосконалостей шкіри.