Nadine Denisuk

Помада Benecos

Помада Benecos

Помаду німецького бренду Benecos я придбала для оновлення свого асортименту мейкапу, при цьому акцент я, як зазвичай, робила на натуральність. Купила одразу кілька відтінків.

Щодо використання насправді непогані враження. Досить добре і легко розподіляється на губах, різні відтінки виглядають зовсім по-різному. Наприклад, бордо темнуватий, а персиковий навпаки схожий на нюдовий відтінок і підходить для інших випадків життя. Але є і зауваження щодо недостатнього зволоження, тобто, перед нанесенням не зайвим є помастити губи ще бальзамом. Хоча такий недолік, мабуть, притаманний більшості помад із розряду натуральної декоративної косметики. Тримається на губах досить довго, це знову ж кажу більше про темний відтінок, бордо, його залишається добре видно кілька годин. Персиковий зволожує помітно краще.

В цілому я задоволена цими помадками і добре, що можна не хвилюватися за неякісний склад і те, що ми наносимо на шкіру щось шкідливе. При наявності бальзаму засіб краще розподіляється, у всьому іншому все добре.