Nadine Denisuk

Avon парфуми Perceive, Incandessence

Avon парфуми Perceive, Incandessence

Про косметичну компанію Аvon я вже знаю достатньо давно і на ринку вона знайома вже практично всім. З історії розвитку дізналась, що спочатку задумка власників була створити саме парфумну компанію. І уже потім вона перетворилася на косметичну, велику і розвинуту мережу. Аромати на сторінках каталогів так і надихають на купівлю якихось засобів і новинок.

Avon парфуми Perceive, Incandessence

Виходячи з бажання потестувати нові аромати, я знайшла досить зручним купляти по 10 мл. Досить зручно також вибирати те, що подобається на сторінках тих же самих каталогів. Так я придбала парфуми Incadessence і Perceive. Про розкриття цих ароматів можу сказати, що мені дійсно подобаються вони, Perceive трохи солодкуватий, але все одно класний. Там присутні мускус, іланг-іланг, тепле сандалове дерево, груша, фрезія. Ще мені до вподоби деревні нотки і свіжі, трав'яні. Incandessenсe парфум більш квітковий аромат, з мімозою, також деревними акордами, бергамотом, персиком. Аромати досить відчутні, приємні, правда, не дуже стійкі, за пару годин можуть зникнути.

Формат мені прийшовся до вподоби для проби, звичайно, можна купувати і повнорозмірні продукти, тим більше, на них нерідко бувають знижки та акції.