Ксенія 💫

Вперше зустрічаю настільки неоднозначний продукт серед SPF.

Вперше зустрічаю настільки неоднозначний продукт серед SPF.

Я досить довгий час користуюся корейською косметикою і розумію, що можна очікувати, впринціпі, від продуктів тої чи іншої цінової категорій. Але в моєму житті таке відбулося вперше - що, я була розгублена після використання даного засобу. Я водночас розуміла, що мені він і подобається, і в той же час він мене настільки бісив.. 😁

Отже, про All Around Safe Block Flash Up Sun SPF50 PA+++++ від корейського бренду Missha.

Відразу порада "на мільйон" - якщо є можливість, беріть пробніки, міні-формат спф. Бо краще перебдєть. З спф це завжди така історія, що хтось в захваті, а в мене зовсім інші вхідні дані і далі все пішло не по плану).

Цей СПФ на фізичних та хімічних фільтрах і тому практично не вибілює, це лише видно при розподілі перші секунди. Так як хімічні фільтри знаходяться на початку і їх більшість, текстура відповідна - він легкий, на водній основі, дуже комфортний в нанесенні. В чомусь мені подібний і до цього спф від Etude house https://club.makeup.com.ua/post/11027/ і до свого побратима https://club.makeup.com.ua/post/6487/.

Проте фініш має з сяянням.

Гарно розподіляється, на шкірі лежить тонкою вуаллю, не має відчуття перевтяження. Досить швидко поглинається. Але нашаровувати його навряд чи вдала ідея. Зараз поясню чому.

Корейці полюбляють все, що зі сяйвом, і вони максимально цього прагнуть на своїй шкірі відтворити. Але у нас інша шкіра та й вподобання більшості. Цей СПФ має сяючий ефект. Він гарно виглядає на всьому тілу.. але не обличчя 🙅‍♀️. Дуже красиво на ключицях, руках, ноги.. дає таке сяяння, наше у вас крем зволожуючий з таким ефектом. Тут не блискітки, не шимер, не якісь видимі сяючі часточки. Тут мені схоже знаєте - як база для макіяжу сяюча. Він одночасно зволожує і ось підсвічує.

Тобто, якщо його нанести весь потрібний об'єм відразу(по правилам), то вигляд на обличчі буде самі розумієте яким.

Але що я бачу на своїй шкірі? Відразу скажу, що так маю пори, з віком вони стать більш виразніші, але я все роблю для того, щоб приборкати норовливого 🤭. В мене нормальна шкіра, не схильна до висипань та жирного блиску. В літку - Т-зона трішки має блиск. Але при нанесенні цього спф підкреслюється на обличчі мені здається все, що було і чого не було 😆. Фото тому доказ. Пори не те що з'явилися, вони просто стали максимально помітні при доволі близькому розгляді. Так, на відстані - це ще півбвіди.

Якщо в подальшому нанести макіяж, то ситуация суттєво не міняється. Виглядає все.. ну таке собі.

Так, він гарно зволожує, з ним дуже приємна шкіра на дотик, висипань у мене не визвав та й якихось неприємних вражень. Але ж візуально це зовсім не гарно перші хвилин 30. Так, згодом, обличчя менш сяюче. Тому, наносите краще цей СПФ завчасно, не менш як за півгодини до виходу на вулицю. Від сонця захищає добре, пігментації не додав мені.

На мій погляд, цей СПФ підійде виключно для сухої шкіри та нормальної, не вікової, яка має вже видимі зміни на обличчі.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨