Polina

Скарб серед консиллерів

Скарб серед консиллерів
Скарб серед консиллерів

Почнемо зі складу цього консилеру від Lamel:

  • Aqua, Talc, Isononyl Isononanoate, Silica, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Ethylhexyl Palmitate, PEG-8 Dimethicone, Propylene Glycol, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, PEG-10 Dimethicone, Diazolidinyl Urea, Camellia Japonica Seed Oil, Parfum, Oligopeptide-1, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499, Ci 77891, Tocopherol
  • У складі присутній Тальк,ДИАЗОЛИДИНИЛМОЧЕВИНА(обидва ці складники виділені червоним,що означає ,що вони можуть викликати камедони ):
  1. Тальк - це порошкоподібний природний водний силікат магнію, який іноді містить невелику частину силікату алюмінію. Тальк може бути забруднений азбестовими волокнами, створюючи ризик респіраторної токсичності та раку. Дослідження Національної групи токсикологів показали, що косметичний тальк без азбесту є формою силікату магнію, яка також може бути токсичною та канцерогенною.
  2. ДИАЗОЛИДИНИЛМОЧЕВИНА-консервант широкого спектра дії. Синергічний з низкою інших консервантів. Часто застосовується у поєднанні з парабенами у зв'язку із синергетичним ефектом.Є консервантом, що виділяє формальдегід.(речовина ,що використовують самі знаєте для чого)
Скарб серед консиллерів
Скарб серед консиллерів

Консилер не має ніяких особливостей, просте пакування,але я обожнюю у Ламель цей голографічний Qr.

З однієї сторони є спонж ,але я більше надаю перевагу свому великому ,мені якось незручно цим маленьким :він залишає маленькі кружечки-відбитки,з іншої сторони пензлик із самим продуктом ,він,як і всі інші,досить зручний.

У мене 401 тон ,виловити його досить складно: він найсвітліший. Мені консилер підійшов ідеально ,як за тоном,так і за текстурою. Читала багато ,як поганих відгуків,так і гарних, але мені чомусь здалось, що він підійде.

Носиться весь день, не скочується ,а найголовніше - не окислюється,принаймні поки що . Висвітлює всі ділянки ,які потрібно,мені він досить схожий на Maybelline New York Fit Me: така сама текстура та гарне перекриття ,але всеодно моїм фаворитом залишиться саме Мейбелін)

Ну і під кінець цього допису хочу трішечки поділитися моментами зі свого життя :

Учора в мене був останній останній дзвоник ,незважаючи на стан в нашій країні ,ми всеодно прийшли в невеличкому складі привітати наших вчителів та попрощатися зі школою...🥺