ksnklb

Догляд для обличчя від StoyanA🌿

Догляд для обличчя від StoyanA🌿

Для початку хочу подякувати MakeUp Club за такий подарунок💚

Тестувала півтора тижні і мені є що сказати)) Взагалі, результат було видно і з перших днів використання.

Трішки про сам бренд. StoyanA це український бренд натуральної косметики, що з'явився на ринку зовсім недавно і має хороші шанси на успіх.

Дизайн лаконічний із зеленими вставками та рослинними узорами, що натякає на натуральне походження. Ззаді баночки пише склад, спосіб застосування і все, як має бути, тут дуже класний плюс те, що є склад українською)) Баночки якісні, міцний пластик, у всіх тип дозаторів, що дозволяє отримати потрібну кількість засобу і не токартись руками безпосередньо засобу. Про самі дозатори у кожному засобі розпишу далі детальніше.

Також, аромат у кожного засобу рослинний, трав'яний, але є відмінності, про це теж буде нижче.

Додам лише, що цих півтора тижні користувалась цими засобами, але ще використовувала свої: Сироватку від Ordinary, міцелярну воду від Garnier, Spf від Babe.

Догляд для обличчя від StoyanA🌿
Догляд для обличчя від StoyanA🌿

Тонік має великий об'єм, 250 ml, баночка якісна, Але: мені попалась баночка з неробочим дозатором😔 Що лише не пробувала зробити, щоб запрацював – нічого не допомогло. Ну, це не біда) Тонік можна перелити у іншу баночку, або відкручувати і так наливати. Тому я бачила колір самої рідини) У баночці колір тоніка прозоро-коричевий.

Аромат, трав'яний, але не моє, на мою суб'єктивну думку, такий в'язкий аромат, і він доволі яскравий, тому зразу покриваю кремом/spf.

Тонік легко наноситься, дійсно тонізує шкіру, зволожує, вбирається у шкіру теж досить швидко, залишає по собі легку матовість. Якщо нічим не покривати, то дуже яскраво чути аромат тоніка. І, до речі, ще у перші дні тестування у мене з'являлись нові висипи, то він їх заспокоював, що мені дуже сподобалось.

Крем у маленький милій баночці 30ml. Дозатор тут хороший)

Про крем, колір у нього білий із легкою жовтуватістю. Аромат трав'яний, але вже такий приємний, косметичний, не яскравий, а спокійний. Консистенція більш гелева, але щільна і маленька кількість кремо легко наноситься на усе обличчя.

Оскільки моя шкіра по різному може реагувати на креми, я боялась наносити більше і наношу лише легким шаром, який швидко вбирається. І мені його досить, після нанесення крему відчуваю, що шкіра ніжна і що крем дійсно її живить. Це ж видно і у дзеркалі, шкіра ніби світиться зсередини 😅

Не відчуваю ніякого стягнення, із порами нічого не робить. Дуже ніжний легкий крем))

До речі, spf після нього не скочується, а лягає гарний рівним шаром.

Баночка 150ml, дозатор зручний, працює.

Пінку потрібно наносити на вологу шкіру під-час миття та помасажувати. Вона у формі легких бульбашок, дуже ніжна до обличчя, приємно нею митися) Легко змивається.

Аромат трав'яний, дуже схожий до аромату тоніка, і він мені не дуже подобається. Ну і після миття я намагаюсь нанести щось на шкіру обличчя.

За дією пінка гарно очищує, не до скрипу, але так ніжно. Немає стягнутості, відчувається чистота, але якщо не нанести крем чи тонік після вмивання, шкіра стає сухіша у місцях, які у мене схильні до сухості.

З ексфоліантом я мала справу вперше, хоча маю ензимний пілінг, який мені подобається і все підійшло, тому тут я не боялась))

Ця баночка в 100ml і видно, що тут підійшли серйозно, на дозаторі є пробочка. Сам дозатор у перше натиснення щось не туди "приснув" засіб) але потім виправився і все добре працює))

Аромат тут теж трав'яний, але ну дуже приємний, як на мене, ніжний, ніби квітковий. Ну мені дуже приємно ексфоліант тримати на обличчі ті 20 хвилин. При цьому враховуючи і те, що він практично не відчувається, швидко ніби "висихає" на шкірі, залишаючись легким шаром, який потім легко змити з обличчя. Консистенція також така гелева, як і у пілінгів, біло-прозорого кольору.

Шар виглядає матовим, практично не помітно чи щось є. Немає відчуття стягнення під час носіння, печіння і дискомфорту.

По ефекту, відчувається очищення як і від інших пілінгів, але тут можна відмітити м'яку дію ексфоліанта. Після змиття немає відчуття стягнення, шкіра виглядає гарно, очищено. Немає виділених почервонінь, а навпаки прибрано нерівності.

Мені подобаються такі м'які очищуючі засоби для обличчя, адже їх практично не відчутно на шкірі і можна займатись своїм справами))

Скажу відверто, аж таку чисту шкіру я давно не бачила. У мене були різні проблеми із шкірою, і навіть перед тестуванням цього догляду у мене були поодинокі висипи і пост акне.

І вже з перших днів тестування я побачила крутий результат, окрім того, що зникли старі прищики, нові практично не з'являються, а якщо є то зникають дуже швидко.

Пост акне у мене зникає дуже довго зазвичай, а тут реально Вау-ефект)) Вони практично зникли, від початку застосування цього догляду.

Сам тон шкіри став рівніший, і шкіра виглядає світлошою, відчувається живлення.

Щодо пор, вони у мене не забиті, не виділені, але їх видно і це нормально для моєї шкіри. Можливо, колись і від цього знайду чудо-засіб😅

Алергічних реакцій, дискомфорту і різних неприємностей не було. Взагалі цей догляд для мене був м'яким)) Дуже дякую за таку можливість спробувати і взагалі відкрити для себе бренд StoyanA, це був крутий досвід💚 Точно продовжу використовувати цей догляд і буду намагатись стежити за новинками від цього бренду, щоб відкрити для себе нові круті засоби🥰🫶🏻