Олена

Мій мастхев на літо

Мій мастхев на літо

Здається більша частина спільноти не любить цього виробника, і в мене були упередження. Якось мені подарували цей шампунь, він довго стояв на поличці, аж поки я його не спробувала.

У мене, жаркими літніми ночами, в районі потилиці, волосся потіє, з'являється свербіж, висипання, волосся набагато швидше стає брудним, жирним, несвіжим. Доводиться частіше мити, але через це страждає волосся на маківці, воно стає сухим… Ну, ви уявляєте цього домового на третій день після миття голови з верху стирчить сіно з низу бурульки. Я звісно трохи гіпорбелізую 🤭

Я вже писала допис, що з подібними штуками я борюся сульсеною. Але тут сульсена бориться з наслідками, а не з причиною. І моїм неочікуваним, але дуже приємним відкриттям ,яким я користуюся вже 5 літо став Head&Sholders.

Мій мастхев на літо
Мій мастхев на літо


Під час миття шампунем відчувається прохолода ментолу і вона тримається у мене на волоссі декілька днів. Волосся свіже чисте приємне і довше зостається чистим.
Масочку я купила окремо і теж нею задоволена.На моїх волоссях вона себе так само показала як відома і 8 секундна маска.

Це моя суб'єктивна думка, але хотілося б сильно рекомендувати цей шампунь дівчатам з такою ж проблемою як у мене. Можливо він вам підійде і буду радувати так само як і мене )