Олена

Антидетокс після новорічних свят

Антидетокс після новорічних свят

Ми часто плануємо зміни почати вранці, з понеділка, з нового року... Проте, зазвичай, прокинувшися першого січня, ми або лежимо в ліжку доїдаючи шоколадки в перемішку з салатами, або продовжуємо тусити з друзями в тому ж макіяжі, який був на нас ще в попередньому році (трошки прошло річного каламбуру)

Почати новий рік з антидетоксу - це чудовий старт! Я хочу поділитися кроками, які я використовую для оновлення.

Найкраще розпочати день із свіжого повітря. Це може бути коротка прогулянка чи просто десять хвилин на балконіз відкритим вікном. Глибокий вдих свіжого повітря насичує організм киснем, очищує думки, а сонце сприяє виробленню природного антиоксиданта - вітаміну D.

Прогулянка чи коротка пробіжка на вулиці — ідеальний спосіб поєднати фізичну активність та свіже повітря. Але якщо з дому виходити абсолютно лінь, тоді, тренування з гантелями протягом двадцяти хвилин, так само допоможуть активізувати кровообіг і вивести токсини.

Обовязково треба наповнити себе водою. Не шапманським, чи кавою, а склянкою звичайної, чистою (кипяченої) води, по бажанню з половинкою чайної ложки мелетої куркуми чи імбиру. І не забуваємо про важливість водних процедур - вмивання та душ: контрастний чи комфортно-теплий - це вже на ваш розсуд. Вода допомагає вивести токсини з організму та покращити роботу нирок.

Наш організм працював напрочуд активно протягом святкового застілля, витрачаючи значні ресурси на переробку всього, що ми в нього закинули. Ці ресурси варто відновити, окрім того вітаміни забезпечать відновлення організму та підтримати його функціюй

У моєму арсеналі антиоксидантів, які мені часто виручають, входять вітамін C, селен, цинк, вітамін D, омега-3 жирні кислоти, бурштинова кислота та бактерії для кишківника "Йогурт".

Кожна красуня знає б'юті-мантру: "Перед сном макіяж змиваємо, шкіру зволожуємо і насичуємо." Особливо в 20 роках на святках ця мантра ігнорується повністю. Тому так важливо її згадати зранку.

Завершальний крок у детоксикації це доглядова косметика. Я особисто, після вмивання, використовую тонік з вітаміном C, роблю масаж, а потім, за бажанням, наношу сироватку від The ordenary чи маску з детокс-ефектом.

Такий антидетокс — це про красу та про підтримку організму після святковань. Ці прості кроки дуже допомагають позбутися післясвяткових неприємностей у вигляді прищиків.

А які ви маєте ритуали після святкуань?