Антидетокс після новоріч них свят
Після свят кожен організм потребує "ремонтних" робіт. Відновлення - ключовий етап у поверненні енергії та внутрішнього балансу, і догляд за собою є невід'ємною частиною цього процесу. Важливо не лінуватися дбати про себе.
Ми часто плануємо зміни почати вранці, з понеділка, з нового року... Проте, зазвичай, прокинувшися першого січня, ми або лежимо в ліжку доїдаючи шоколадки в перемішку з салатами, або продовжуємо тусити з друзями в тому ж макіяжі, який був на нас ще в попередньому році (трошки прошло річного каламбуру)
Почати новий рік з антидетоксу - це чудовий старт! Я хочу поділитися кроками, які я використовую для оновлення.
Освіження:
Найкраще розпочати день із свіжого повітря. Це може бути коротка прогулянка чи просто десять хвилин на балконіз відкритим вікном. Глибокий вдих свіжого повітря насичує організм киснем, очищує думки, а сонце сприяє виробленню природного антиоксиданта - вітаміну D.
Рух:
Прогулянка чи коротка пробіжка на вулиці — ідеальний спосіб поєднати фізичну активність та свіже повітря. Але якщо з дому виходити абсолютно лінь, тоді, тренування з гантелями протягом двадцяти хвилин, так само допоможуть активізувати кровообіг і вивести токсини.
Гідратація:
Обовязково треба наповнити себе водою. Не шапманським, чи кавою, а склянкою звичайної, чистою (кипяченої) води, по бажанню з половинкою чайної ложки мелетої куркуми чи імбиру. І не забуваємо про важливість водних процедур - вмивання та душ: контрастний чи комфортно-теплий - це вже на ваш розсуд. Вода допомагає вивести токсини з організму та покращити роботу нирок.
Відновлення вітамінів і мінералів:
Наш організм працював напрочуд активно протягом святкового застілля, витрачаючи значні ресурси на переробку всього, що ми в нього закинули. Ці ресурси варто відновити, окрім того вітаміни забезпечать відновлення організму та підтримати його функціюй
У моєму арсеналі антиоксидантів, які мені часто виручають, входять вітамін C, селен, цинк, вітамін D, омега-3 жирні кислоти, бурштинова кислота та бактерії для кишківника "Йогурт".
Б'юті-рутина:
Кожна красуня знає б'юті-мантру: "Перед сном макіяж змиваємо, шкіру зволожуємо і насичуємо." Особливо в 20 роках на святках ця мантра ігнорується повністю. Тому так важливо її згадати зранку.
Завершальний крок у детоксикації це доглядова косметика. Я особисто, після вмивання, використовую тонік з вітаміном C, роблю масаж, а потім, за бажанням, наношу сироватку від The ordenary чи маску з детокс-ефектом.
Такий антидетокс — це про красу та про підтримку організму після святковань. Ці прості кроки дуже допомагають позбутися післясвяткових неприємностей у вигляді прищиків.
А які ви маєте ритуали після святкуань?
Коментарі (0)