Yuriivna

#maybellinenymakeupclub

#maybellinenymakeupclub

Якось так вийшло,що я встигла застрибнути першою у вагон з подарунками.Щиро тішилася,що подарункові бокси також отримали дівчати,які є активними учасниками Makeup Club , та ті дівчата,яких я читаю.

Дякую Makeup за можливість отримати та протестити такий гарний бокс від maybelline

Почнемо роглядати даний бокс

  • Що ховається всередині чорно-матової коробки?
  1. Помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick №10
  2. Помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick№15
  3. Помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick№20
  4. Помада Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick№50
  5. Чорна туш Maybelline New York Colossal Curl Bounce
#maybellinenymakeupclub
  • Стійкість

Я вирішила перевірити стійкість 2 способами

  1. спосіб-нанесла на руку,почекала хвилину,а потом почала розтирати дуже активно,так ось зтерти її з легкістю так і не вдалося,і навіть коли приклала надмірні зусилля,вона зовсім трохи розтерлась,але на руці колір помади так і залишився)
  2. спосіб -збовтала тубу,нанесла на губи,.почекала декілька хвилин,і почала собі спокійно снідати,а потім ще попила гарячого чаю.Загалом,що тут можно сказати?Помада міцно та стійко трималась на губах,сліді губної помади так і не залишилось на посуді.Контур такий же чіткий,нічого не розтерлось та колір залишився таким же насиченим,як і був.
  • Аромат:

Аромат помад мені нагадав дитинство,коли з'явилися солодкі жуйки з наліпкою та ну дуже шикарною обручкою з яскраво-насиченим кольором камінця на ній.Такий же солодкий аромат був у таких жуйок,може хто згадає)

  • Зручність у використанні:

Скажу чесно.для мене гарно нафарбувати губи насиченими кольорами,те ще випробування,але з цією помадою в мене вийшло,може не ідеально,але непогано.Аплікатор зручний,та я можу промалювати контур губ по міліметрам.

  1. №10 - нюдовий колір,але дещо темніший за №15,якщо обирати нюдовий колір на вечерній макіяж то обрала би №10,якщо на дений час,можливо на роботу,то це №15.
  2. №20 - колір асоціюється в мене з кольором пудрової троянди,моїм губам не надає фіолетового відтінку,на мені він сугубо рожевий,але з цікавими пудровими нотками.
  3. №50- вишуканий червоний колір,це моя перша помада такого кольору.З цим кольором мені легко уявити собі вечірній макіяж з чорними стрілками на очах.
  4. №15 - нюдовий колір,універсальний варіант,як на кожний день,так і на захід різного плану.

На відео я відзняла макіяж з двома помадами №15 та №20

Якщо хочется виразних інтенсивно-чорних вій,то ця туш допоможе Вам в цьому.Щіточка має вигнуту анатомічну форму,саме така форма допомагає підкручувати вії.

  • Особисто коли я купляю туш,я не ставлю акцент на подовженні вій,ставлю завжди акцент на гарному об'ємі та хочется,щоб вії не склеювалися між собою.Ця туш саме добре підкручує та збільшує обсяг,не склеює вії.

Бокс дуже сподобався,прямо в саме ❤️

Дякую Makeup та Maybelline за надану можливість протестувати бокс)