Polina

#maybellinenymakeupclub тестуємо неймовірний бокс від Maybelline 💓

Дуже дякую команді Makeup club та Maybelline за такий чудовий розіграш,у якому можна виграти такі корисні для макіяжу речі💓

Почнемо з зовнішнього вигляду боксику :

Гарна чорна коробочка з написом "Makeup club|Maybelline new yourk " білого кольору ,всередині наповнювач у вигляді бумажечки неймовірного малинового кольору .

Наповнення:

У боксі є 4 помади та 1 туш .

Помади Maybelline new yourk Superstay Vinyl Ink в 10(lippy),15(peachy),20(coy),50(wicked) відтінках ; туш Maybelline new yourk The Colossal Curl Bounce after dark.

Туш досить гарна ,дуже незвична форма щіточки (щось схоже на півмісяць) .

Давайте подивимось її в порівнянні з Maybelline Sky Night Cosmic Black:

1 фото- до(у мене ламінування вій ,тому вони вже спочатку підкручені й довгі) ,2 фото- туш ,яка була в боксику,3 фото- Maybelline Sky Night .

Як на мене, ліпше виглядає Sky Night, бо вона робить око візуально більш розгорнутим та подовжує його(ніби робить ефект лисички) ,а от The Colossal Curl Bounce навпаки робить око візуально ширшим та більше підкручує вії(чого й слідувало очікувати ,бо вона з ефектом об'єму та підкручування),але від цієї туші на очах досить багато якихось крихт ,це виглядає неохайно,я намагалась їх прибрати, але це не призвело ні до чого😅

Зовнішній вигляд:

Дуже цікаве пакування з написом Vinyl ,який можна з'єднати в цілий ,якщо скласти 2 помади)

Зовні можна побачити приблизний колір продукту ,але він незовсім збігається .

Зверху, на стикері ,написано номер відтінку та його назву .

Продукт:

Дуже гарна помада ,яка має глянцевий фініш, колір не зовсім співпадає з кольором на пакуваннi,але всеодно гарний)

Не сушить губи ,дуже стійка,неможливо відмити себе від неї навіть міцелярною водою😅

Має неймовірний аромат - шоколадки з ваніллю,який потім відчувається й на губах,цю помаду хочеться з'їсти..

Ця помада майже нічим не відрізняється від попередньої ,але цей колір мені сподоьбався значно більше ,хоча він трішечки віддає рудим ,але він всеодно просто знахідка)

Помада витримала весь день ,а потім ще й їжу,гарячий чай та сирковий мус😅

На останньому фото можете подивитись як вона виглядає наприкінці дня)

Помада також має неймовірний аромат,а потім ще й прикус ванілі...

Також дуже гарний відтінок ,більше наближений до фіолетового ,точніше має навіть підтон фіалкового ,також неймовірно стійка помада.

Що хочу ще розповісти про їх особливості:

всередині є шарик,який дозує кількість продукту на пензлику ,доречі пензлик доволі зручний та м'який , перед застосуванням та нанесенням ,потрібно трусити помаду протягом 5 секунд ,так вона стає більш матовою при нанесенні.

Ця помада надає нереальну соковитість губам, а ще, я навіть думаю,що вона більше як тінт для губ,бо ,після стирання глянцевого шару ,залишається ніжний рожево-червоний матовий колір на губах. Тому її сміливо можна використовувати і як помаду ,і як тінт.

Проводила експеримент із посудом,після того,як стирається глянцевий шар, помада не залишає відбитків взагалі.

08 червня, 2023
Polina
08 червня, 2023