Цією маскою я розплутала перуку, яку не могла приручити роками 😅
Спочатку я її купила. Після, подивилася на склад. Розчарувалася. Але потім....
Цей кусок гарного маркетингу з порожнім складом побував і у мене в руках (так, каюся, хотіла нову баночку 🥺)
Про склад (я все ще в шоці) 😅
По-перше. Ось тут уважно. Дев'ять. ДЕВ'ЯТЬ!!!!!
9/20 інгредієнтів – запашники (це парфум чи маска, ви визначтеся).
Консерванти, емульгатори, стабілізатори – все в наявності 😁
Але я ж не можу бути такою упередженою. Ось те, що там є толкове:
🌾 Гідролізований протеїн пшениці – робить волосся зволоженим, розгладженим і взагалі супер-пупер. Був би, якби не знаходився в кінці складу.
🌰 Олія абрикосових кісточок – добре, але в інтернетах пишуть, що це більше для шкіри корисно, аніж для волосся 🙃
В цілому: бяка. Я би не купила, якби прочитала склад перед покупкою, ще й за такі гроші 🥴
А що за історія з перукою? 🤔
Ой, сестро, то є страшно. В мене є колекція лжеволосся для моїх мейків, але є там найстаріша перука...
Так, руденька 🦊
Вона в мене перша, я не знала як за нею доглядати і дішло до того, що вона дуже спуталася і втратила естетичний вигляд.
Але! Була одна ідея...
Оцей кусок маркетингу я майже витратила, а залишки вирішила пустити, щоб розплутати перуку. І, через Х-годин часу, втомлені руки і повністю мокру мене, перука з 💩 стала 💫
Але, мені здається, що такого ефекту я могла досягти і з іншими масками/кондиціонерами для волосся)))
Є набагато кращі маски не за такі великі гроші, але вибір за тобою 😉
Я довго писала цей пост, тож тицяй на кнопки активності, шукай мене в інших соцмережах та бажаю тобі натхнення ☀️
Коментарі (0)