Анастасія Фоміна

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

Ох,додавати продукти у вішліст і постійно відкладати їх покупку-це про мене.Насправді дивлячись на свій вішліст легко зробити висновок,що я справжня жертва маркетингу,яка ведеться на рекламу та красиве пакування.Але ж ми дівчата такі тонкі натури …

Отже,декілька слів про мій вішліст-тут реально якась збірна солянка з продуктів,от наприклад :

1.Неповірите,але тут просто банальний інтерес до цього продукту.Ці матові помади були на піку популярності ,коли стала років так 5-6! назад захоплюватися бьюті блогерами,ну а відтінок Rome мрія,бо Італія давно манить моє серце.

2. Палетка від I heart revolution з цим милим персонажем з мого дитинства.Це тепла асоціація з моїм безтурботним дитинством,переглядом добрих мультиків,які я так сильно любила.Кожен раз дивлюся на цю палетку,збираюся натиснути кнопку «купити» і кожен раз замислююся а чи справді вона мені потрібна чи то просто теплі відчуття керують мною,коли я дивлюся на цього жовтого птінця.

3.Нічого особливого,просто в пошуках нового зволожуючого крему знайшла бренд Meddis,який зацікавив через українське виробництво і хороший склад.

4.Тональний крем від L’Oréal.В мене ніколи не було нічого з декоративної косметики від цього бренду,все якось мені здавалося ,що цінник на них не виправданий і нічого особливо немає в них,але завжди дивилася на їх рекламні ролики і пускала слини.От і зараз все ніяк не можу обрати з якого ж саме продукту почати своє знайомство.А погляд на цей тональний крем впав через свотч в магазині,зацікавила мене текстура,але на купівлю все ще не наважилася.

5.І знову на мене подіяли хвалебні відгуки усіх,ну реально прям усіх.Тому la’dor тільки лінивий оди не співав,особливо цій масці,але я поки пробувала лише шампуні.От і маска в вішлісті,бо треба ж все ж таки зрозуміти що ж воно таке і чого воно всім так подобається.

Насправді вкотре хочеться подякувати мейкап клубу за такі челенджі,які як на мене мають крутий посил,про те,що не варто боятися свої бажань,навіть якщо вони дурні(як в мене з цією палеткою з мульті героєм)