Анастасія Фоміна

Фаворити місяця серед продуктів для губ

Фаворити місяця серед продуктів для губ

Фарбування губ -це найулюбленіший мій етап у макіяжі.Я завжди мала і маю багато різноманітних продуктів для губ і тому не дивно ,що я вирішила поділитися своїми фаворитами місяця саме цього етапу макіяжу.

Тут у мене дві абсолютно різні текстури продуктів,які ідеально підійдуть на кожен день та ще і від бюджетних брендів.

Ця посадка саме у 402 відтінку була у мене в хотілках,я довго полювала за саме нюдовим відтінком і от коли я думала,що вже не знайду її,так би мовити урвала та ще і зі знижкою.

Чорний лаконічний дизайн,відтінок з багатообіцяючою назвою spicy та ідеально матова помала всередині.

Відтінок окрема любов-це теплий,класичний нюд з коричневим підтоном,мені такі відтінки дуже подобаються.Аромат у помади дуже смачненький,нагадує чи то якусь шоколадну цукерочку чи то якесь морозиво,коротше приємний.

Помада круто наноситься,дуже однорідно та доволі щільно.Як і будь яка матова помада,вона може підкреслювати недоліки,якщо нанести на сухі та непідготовлені заздалегідь губи.Але за цей неймовірно комфортний матовий фініш я її полюбила навіть не дивлячись на те,що вона сушить губи.Рука до неї зараз так і тягнеться,навіть думаю придивитися до інших відтінків🙈

Цей продукт теж був у моїх хотілках,бо ну це той продукт про який говорив весь Тік ток.І хоч мені не зовсім подобаються продукти ,які мають давати ефект збільшення губ,але спробувати цікаво.

У мене 02 відтінок-напівпрозорий рожевий з дрібними блистівками.Дуже ніжний відтінок,який може бути топером для помади або чудовим доповненням до контурного олівця.

Комфорний,не липкий та не жирний блиск,який чудово тримається ,не розтікається.

Щодо ефекту саме як пламперу:блиск і справді пече на губах,проте мені не критично(але рекомендую губи не облизувати),кров через печіння приливає і губи стаються червонішими та пухлішими,проте на мені цей ефект тримається недовго .

Діліться своїми фаворитами за місяць серед продуктів для губ💄