ksnklb

#wishlistmakeupclub ✨️

#wishlistmakeupclub ✨️

У цьому списку будуть засоби, які я точно хочу придбати, але якісь у ближчому майбутньому, а якісь у далекому)) Якщо щось пробували з цього, буду рада відгукам))

  • CHI Infra Shampoo. Хочу спробувати ще один шампунь від Chi, вже про це розповідала раніше і закинула собі у "бажані" саме цей, маю з цієї лінійки рідкий шовк.
  • Janeke Linea Colorato. Цю щітку хочу спробувати, але у дальшому майбутньому, адже зараз маю Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush і дуже задоволена нею. Про Janeke бачила теж багато крутих відгуків, але поки відкладу цю покупку)
  • La Roche-Posay Anthelios Invisible Spray Mist SPF50. Вже сонечко вийшло і потрібно задуматись про Spf для тіла. Так, цей spf призначений для обличчя, але він у формі спрею і думаю, що на тіло також підійде. Це буде у найближчих моїх покупках.
  • Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution. Про цю міцелярну воду бачила багато класних відгуків і хочу спробувати її, але коли закінчиться попередня міцелярка.
  • La'dor Moisture Balancing Shampoo. Так-так, шампуні від La'dor вже давно полонили сердечка багатьох, але я ще їх не пробувала і хочу теж спробувати найближчим часом.

До-речі, дуже цікаво читати "бажанки" дівчат у клубі, а ще цікавіше буде читати їхні відгуки на ці продукти🫶🏻✨️