YuliHrytskoff

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

Беручи участь в новому цікавому челленджі від любимого Мейкапу, покажу свої топ-5 засобів, які хочу придбати) Звичайно, список таких продуктів щодня поповнюється, але зараз розповім саме про ті продукти, які планую купити 100%.

Отже, це:

1. Парфумована вода Chanel Coco Mademoiselle. У мене є даний парфум у концентрації "туалетна вода" і, чесно кажучи, стійкість в неї приголомшлива! Тепер є цікавість спробувати водичку у концентрації "парфумована вода" - і порівняти їх.

2. Золотий еліксир для тіла, який світиться Bielenda Magic Bronze. Про цю блистяшку для тіла розповідала у своєму дописі O’Ostah. І мені настільки сподобався опис продукту по характеристикам, що я в майбутньому вирішила придбати такий еліксир, хоч тільки нещодавно купила схожий, але від Lirene.

3. Туалетна вода Moschino Toy 2 Bubble Gum. Рожевий ведмедик) Минулого літа я вже використала один флакон цієї водички об'ємом 30 мл і планую купити ще - на літо прекрасний варіант!

4. Гель для душу "Цукеркова планета"Dermacol Aroma Ritual Candy Planet Shower Gel. Дуже люблю гелі для душу від Dermacol! Перепробувала вже більшість із асортименту і ще дуже хочу спробувати "Candy Planet", проте його щось вже дуже давно не було в наявності... Надіюсь, що гель хоча б не зняли з виробництва...

5. Засіб проти випадіння волосся комплексної дії для жінок Vichy Dercos Aminexil Clinical 5. У своїх дописах я вже розповідала, що давно борюся із доволі сильним випадінням волосся. Різноманітних засобів проти випадіння волосся я вже перепробувала безліч, а тепер хочу спробувати ампули від Vichy.

Ось такі у мене "хотілочки", хоч обрати тільки 5 із всіх - було доволі непросто!)