YuliHrytskoff

#maybellinenymakeupclub

#maybellinenymakeupclub

Сам бокс являє собою дуже стильну та вишукану картонну коробочку чорного кольору. Всередині коробочки в яскравому малиново-рожевому пакувальному папері була дбайливо зложена продукція, надана на тестування. Загалом, оформлення просто шикарне! Дуже приємно отримувати такі подаруночки!

Всього в боксі знаходилось 5 косметичних засобів: 1 Туш для вій Maybelline New York Colossal Curl Bounce та 4 відтінки Стійкої рідкої помади для губ Maybelline SuperStay Vinyl Ink.

Ну а тепер про кожен продукт більш детально.

#maybellinenymakeupclub
#maybellinenymakeupclub

Оформлення

Мені дуже подобається! Видовжено-заокруглений пластиковий флакон білого кольору з чорними та жовтими вставками. Цікавий та стильний! На обороті – інформаційна етикетка з відомостями про продукт від виробника.

Ковпачок в туші зроблений під колір флакона, в руці тримати його зручно. Закручується він на досить довге різьблення, самостійно не відкручується і не дає туші підтікати.

Об'єм туші – 10 ml. Як на мене, це дуже багато! Адже стандартні флакони більшості тушей мають значно менший об'єм.

Кісточка у туші доволі велика – приблизно 2,5 см, дещо заокруглена. Ворсинки м’які. Фарбуватися нею зручно – з легкістю промальовуються як довгі вії посередині повіки і біля зовнішнього краю, так і більш короткі біля внутрішнього краю.

Дозатор-обмежувач якраз оптимальної ширини, забагато туші на кісточці не залишає.

Тепер перейдемо до характеристики самої туші

Консистенція туші в міру густа, але розподіляється по віях безпроблемно.

Запах у продукту стандартний косметичний, для мене запах туші - це найбільш впізнаваний запах серед усіх косметичних продуктів) Після нанесення запах не відчувається.

Стійкість у туші хороша – навіть у спеку вона протрималася майже у первозданному вигляді цілий день.

Туш зовсім не осипається і не розмазується, навіть якщо очі потерти рукою.

Наноситься туш дуже легко, її можна нашарувати, але робити це необхідно доволі швидко, так як туш сохне практично за руками (в принципі, два шари встигаю накрасити спокійно). Якщо ж вона вже підсохла і нанести ще один шар – туш візьметься комочками, що буде дивитися не дуже естетично. Вихід тут простий – не наносити купу непотрібних шарів і фарбуватися швидко).

Туш добре фіксує війки у заданому напрямку, надає непоганий об'єм, трішки подовжує та підкручує вії. Для мене ця туш доволі універсальна – така собі «все в одному» - хороший щоденний варіант!

Демакіяж. Туш легко змивається звичайною міцелярною водою. Читала у відгуках деяких дівчат, що змити туш доволі проблемно і міцелярка її не бере, за що переживала, оскільки гідрофільне масло у мене якраз закінчилось, а від двохфазних засобів для зняття макіяжу маю сильне подразнення очей. Але ні, жодних проблем зі зняттям даної туші у мене жодного разу не виникало – я обільно змочую ватний диск міцелярною водою, прикладаю до закритого ока приблизно на 10 секунд, щоби туш розмокла, після чого вона легенько змивається.

У мене туш у відтінку «Інтенсивно чорна» - загалом, це класичний насичений чорний колір без переходу у вугільно-чорний чи яких-небудь підтонів, як от сірого чи синього.

Дуже красиво відкриває погляд

підводячи підсумки по Туші для вій Maybelline New York Colossal Curl Bounce, хочу сказати, що туш мені дуже сподобалась та має масу плюсів – гарно підкручує та подовжує вії, надає об’єм, робить погляд більш виразним та глибоким, очі не подразнює, змивається легко, а ціна доступна. Тому до покупки рекомендую!

Це моя нова косметична любов! У мене було чимало рідких помад, але щоби з таким красивим блиском та такою неймовірною стійкістю – то таких не було точно! Дівчата, це просто вау! Забігаючи наперед, поклавши руку на серце, щиро рекомендую прикупити вам собі цю помадку!

Ну а тепер більш детально про помади.

Оформлення

Футляр помади виготовлений із блискучого та дуже якісного пластику, колір якого імітує відтінок самої помади. На кожній помаді була спеціальна клейка стрічка, що є гарантією контролю першого відкриття.

Кришечка є невід’ємною складовою дизайну флакону, міцно закручується різьбою на флакон. Помада крізь неї не витікає. На кришечці також є наклейка з номером та назвою відтінку.

До кришечки кріпиться аплікатор. Він фетровий, дуже мякенький, дещо скошений – ним дуже зручно як промальовувати контур, так і наносити помаду на всю поверхню губ.

Характеристика властивостей

Консистенція помади в міру рідка, текстура однорідна, не містить ніякого блиску чи шиммеру.

Запах – надзвичайно приємний! Кондитерський ванільно-шоколадний, солоденький, але не приторний і не нав’язливий. Відчувається тільки при нанесенні, ну і у самому флаконі.

Смаку помада не має.

Насиченість. Помада ну дуууже насичена та яскрава – перекриває пігмент губ з першого нетовстого шару. Нашарування можливе. В принципі, яскравість помади можна регулювати.

Нанесення, поведінка на губах. Помада дуже легко наноситься та рівномірно розприділяється по шкірі губ. При нашаруванні не скатується.

У білу смужку на стику слизової не збирається, не розмазується, за дрібні зморшки та контур губ не витікає, шелушіння не підкреслює.

Помада абсолютно не потребує олівця в якості контуру. Я спокійно промальовую контур губ аплікатором, навіть трошки виходячи за природній контур, візуально збільшуючи губи. Помада за рахунок своєї стійкості прекрасно тримає заданий контур, абсолютно не розтікаючись та не розмазуючись.

Губи не сушить.

Єдиний для мене мінус – помада трішки липкувата. Але липкість доволі сильно відчувається перших хвилин 10 після нанесення, а коли вже повністю «всідається» на губах – липкість відчувається мінімально і, в принципі, якогось суттєвого дискомфорту не викликає.

Фініш у помади глянцевий – зберігається практично весь час перебування помади на губах. Але якщо мені хочеться сатинового фінішу – я легенько промокаю губи паперовою серветкою. Для матового фінішу я промокаю губи двічі, поки весь блиск не зійде. Але мені все ж таки в помаді подобається саме її неймовірний глянець – він візуально збільшує губи, надає їм додатковий об’єм та якусь особливу «соковитість»! На літо – якраз те, що треба! Та й взагалі, помада придає губам якоїсь просто нереальної сексуальності! Чоловіки дуже звертають увагу!)

Стійкість помади – надзвичайна! В мене помада тримається на губах від самого ранку аж до вечора, витримує активні розмови, перекус та навіть повноцінний обід. Максимум, може трішки притупитися блиск, але насиченість, контур зберігається. На посуді відбивається. Якщо зачепити нафарбовані губи рукою – помада не розітреться.

Демакіяж. От з цим є трошки проблемка) Міцелярною водою її змити дуже важко – треба добряче потерти губи, що не дуже приємно!) Думаю, вона має бути по зубам двохфазному засобу для зняття стійкої косметики.

До речі, найлегше стирається 15 відтінок (peachy) – він під силу навіть міцелярній воді, а найважче - 50 (wicked) – її змити – це пройти всі кола пекла)))

Всього у подарунковому боксику було 4 відтінки помад: 10 «Lippy», 15 «Peachy», 20 «Coy», 50 «Wicked» - всі відтінки по-своєму дуже красиві!

А зараз я більш детально розповім про кожен відтінок та покажу їх у свотчах та в макіяжі.

Надзвичайно красивий відтінок! Приглушений червоно-коричневий, дуже елегантний та стриманий. Універсальний – підійде як для щоденного макіяжу, так і на святкові події чи в офіс, де панує строгий дресс-код. Став моїм фаворитом.

Милий теплий персиково-карамельний нюд – самий світлий із представлених у мене відтінків. Також дуже універсальний – підійде багатьом та на різні випадки життя. Мені дуже личать такі відтінки, тому я просто щаслива, що він був серед помад)

Надзвичайно красивий колір! Відтінок холодної пильної троянди, з дещо бузковим холодним підтоном. Дуже модний зараз відтінок!

Самий яскравий із усіх наявних у мене відтінків. Ягідно-червоний, насичений, дуже соковитий! Для жінок-вамп! Для мене дещо заяскравий, хоча надає макіяжу та загальному образу своєї родзинки (можливо, я просто не звикла до таких яскравих відтінків помад…)