#wishlistmakeupclub Мій вішліст продуктів які дуже хочу спробувати
Челенж від Makeup
Мій Wishlist
1. BB крем від Erborian
Чула неоднорозово багато хороших відгуків про цей bb. Так як маю проблемну шкіру цей варіант буде дуже крутим (особливо в літню пору року) для моєї шкіри адже він не камедогенний, має гарне легке покриття і це саме те що я давно шукаю після курсу системних ретиноїдів, щоб шкіра виглядала свіжо з легким покриттям.
2. Мультивітамінний флюїд від Lovien Essential
Давненько вже додала цей засіб собі у вішліст, побачила його на просторах інтернету і відгуки вражають. Розгладжує пористе волосся, розпутує волосся, надає здорового блиску та м'якості😍 Дуже хочу спробувати для свого пористого волосся цей флюїд.
3. Ампули для інтенсивного догляду за волоссям від Orising
Ох, ця моя вічна проблема з випадінням волосся. Хочу спробувати але трішки кусається ціна, поки що у вішлисті, чекають коли їх придбаю) Багато трихологів рекомендують ці ампули і відгуки теж чула багато хороших. Мрію спробувати ці ампули
4. Незмивний кондиціонер від Milk_Shake
Підкупив хороший склад продукту, хороші відгуки та великий об'єм. Так як я кожного дня мию голову, довжина страждає від цього і потрібно мати хороший щоденний догляд для волосся щоб воно було блискуче, мягке та здорове❤
5. Стимулювальна сироват ка для росту волосся та здоров'я шкіри голови від Mediceuticals
Не бачила ні одного поганого відгуку на цей засіб, мрію теж спробувати та дати свій відгук про нього. Те що треба для шкіри голови при сильному випадінні волосся
6. Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку Royal
Ох, коли побачила цей відтінок на відео у соцмеражах зрозуміла що просто закохалася в цей відтінок. Нууу дуже припав мені до душі💋
Коментарі (0)