O’Ostah

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

(заряджено на здійснення бʼюті-«хотєлок)

Сварю себе, що не придбала цей парфум у часи, коли все було вдвічі дешевше. Це найбільш сексуальний та манкий аромат, який я чула. Вайб посиденьок біля ватри, прогулянок хвойним лісом, неочікуваного букету ірисів на першому побаченні, вихор ладану та ванілі.

Я не нюхала ромів, але те, що ця пляшка має циганські чари - це точно. Інакше як пояснити, що я готова віддати такі гроші за парфуми, які на мені тримаються максимум годину? Але яка ж то година…Хочу неймовірно!!!

Той випадок, коли дуууже хотіла їх, але коштів вистачило тільки на міньку Benefit Dandelion (докладніше розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/6247/)😅

Навіщо вони дівчині, яка зараз майже не фарбується? Кляті рекомендації у тіктоці, Backstage «носять» усі дівчатка, якими я надихаюсь. Дуже ніжно, лагідно, завжди доречно… Обовʼязково будуть моїми, коли зʼявиться натхнення вигулювати мейкапи.

І знов рекомендації. Чи дійсно ці продукти дають нереальний ефект? Чи правда, що вони смердять? Чому вони стали найхайповішими засобами для волосся за останні півроку? Не заспокоюсь, поки не перевірю😅 А коли перевірю - обовʼязково розкажу правду.

Ключове слово тут футляри. Оксамитові, шкіряні, зі стразами. А ще із дзеркальцем, у якому мало що видно, та все ж. Щоб із гордістю носити у сумочці та хизуватись перед подружкам) Ніби дурничка, але я сорока.

Це український бренд https://makeup.com.ua/ua/search/?q=poetry+home, про який має дізнатись увесь світ. Концепція, компоненти, стійкість, неординарність, дизайн - тут усе на рівні. Ці пахощі коштують кожної гривні! Згадую часи, коли я забігала до шоуруму і терла паличкою аромадифузора запʼястя, ніби то парфуми. А потім кайфувала декілька днів, бо аромат лишався на мені, одязі, сумочці - на всьому, чого я торкалась. Зараз асортимент став ширшим, можна знайти аромати для себе та доглядові засоби. Дуже рекомендую познайомитись!