Лахман Юлія

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

Ще із юних років я мріяла стати візажистом, але на жаль так і не пішла в цю індустрію, а вибрала юрижичний. Але всі ті баночки, палеточки, кісточки- мене манили і манили. Більшість зарплати йшло саме на косметику та догляд. Вже давно в моєму вішлисті Палетка від NUX Professional Makeup Ultimate я вже представляю скільки я нових луків зроблю із нею!

Зараз літня пора, тому лице потрібно захищати хорошим SPF засобом, багато чула про Bimaio Global Sun Protection spf 50, але на жаль так і не спробувала, тому це топчик у моєму списку.

Знову ж таки у літню пору не люблю на щодень використовувати звичні тоналки, тому мрію про BB cream Genosys Intensive Blemish Balm SPF 30- косметолог його рекомендував, тому вибір зупинила саме на ньому.

Наступною моєю бажаною новинкою є парфум від YSL Mon Paris- парфумів багато не буває, а стійких та солоденьких, які додадуть родзинки у будь який образ!

Від природи маю довге та густе волосся, тому не можу його залишити без уваги. Мала можливість протестувати Нічну сироватку для пошкодженого волосся від Karastase Blond Absolu Serum Cicanuit і побачити її дію, тому зараз дуже і дуже її хочу!

якісні та неймовірні

Сонцезахист просто необхідний

неймовірно класний засіб

гарний аромат

надіюсь гарно матує шкіру