Продукти, які закохують #maybellinenymakeupclub
Якщо твій хлопець шукає тобі подарунок, порадь йому зібрати схожий бокс від Maybelline - він неймовірний!!
Я не стрималася і відзняла цілий відео сюжет розпаковки) Я сподіваюся що відео вийшло цікавим і вам сподобається. О! І ще одне, я додала туди декілька краш тестів помади, тож його варто подивитися до кінця :)
Трохи вражень про кожен продукт
Туш
Дуже хороша, якісна туш. Вона рідка, не робить грудочок, аплікатор зручний і гарно профарбовує вії. Я її використала в макіяжі, тож як вона лягає на вії можна побачити і на відео, на фото.
Один з показників для мене, які роблять з хорошої туші ідеальну це - час, як довго вона може залишатися такою ж шикарною і рідкою. Я планую це додати пізніше, щоб дійсно зрозуміти чи ця туш ввійде в мій Ідеальний ТОП.
№15 - універсальний нюдовий колір на кожен день.
Рідкі помади
По-перше, пакування
Мій екоактивіст помер коли побачив це пакування (от так крутий дизайн в мені вбиває борця за екологію). Воно дуже шикарне, тактильне. Це той момент коли продукт можна купити лише за один вигляд упаковування.
№20 - приємно-рожевий колір для літа, і ти сяєш наче сонечко.
По-друге, запах
Надзвичайно приємний ванільний аромат виринає при відкритті і він залишається певний час на губах. Це той момент, коли ви вже з'їли ванільну булочку, але присмак ванілі залишився з вами.
До речі, всім тим хто на дієті, цей запах не змушує швидко поїдати щось солоденьке. Навпаки, є певне відчуття насиченості.
№10 - насичений і зухвалий, зразу себе відчуваєш сильною і незламною.
По-третє, кольори
До розпакування боксу, думала що рожеві помади будуть занадто кричущими і я не зможу ними користуватися, але вони всі настільки круті, я в них закохалася. Кольори дуже насичені, але не має відчуття, що губи намальовані фломастером. Всі вони дуже органічні в макіяжі. Я не можу визначити який із кольорів мені більше подобається, тому що кожен з них ідеальний.
№50- розкішний яскравий червоний, для того щоб бути центром уваги.
По-четверте, стійкість
Я тестувала червону помаду, з самого ранку зробила мейк і до вечора його не поновлювала. Стійкість 10/10 . У вечері помада виглядає так само шикарно як і під час нанесення. Для змивання з губ я використала два спонжики двофазного лосьйону і один раз просту вмивалку. Замість двофазного лосьйону можна використати кокосову, або іншу олійку, теж непогано справляється з поставленою задачею.
Обов'язково гляньте відео на початку допису, там є декілька краш тестів на стійкість.
На мій погляд, поради
- Перед нанесенням губи краще проскрабувати і зволожити. Помада не сушить і не сильно підкреслює сухість, але виглядає значно елегантніше і дорожче на підготовлених губках.
- При використанні насичених кольорів варто використати олівець для контуру. Помада дуже стійка, погано змивається, тож поправити її складно. У червоному кольорі помітно як трохи кривувато нанесла помаду.
Я не очікувала, що вони настільки мені сподобаються, але від пакування до використання вони ідеальні)
Коментарі (0)