Шампунь для нормального волосся Tink "Кокос-Пшеничні протеїни"
Шампунь, який не тільки якісно очищає волосся, але й зволожує його, надаючи волоссю нереальну м'якість та шовковистість!
Для підтримки здоров'я та красивого зовнішнього вигляду волосся потрібен регулярний та якісний догляд. І шампунь у цій справі грає вирішальну роль, допомагаючи не тільки якісно очистити волосся та шкіру голови від забруднень, але й зволожити, або навіть наситити наші локони корисними речовинами. Одним із доволі непоганих зволожуючих шампунів, про який я хочу розповісти у своєму відгуку, є Шампунь для нормального волосся "Кокос-Пшеничні протеїни" від українського бренду Tink.
Оформлення/дизайн
Дизайн шампуню мені подобається, оформлення стильне і приємне. Шампунь розфасований у чорний флакон із якісного непрозорого пластику, на обороті якого можна прочитати всю необхідну інформацію про засіб.
Кришечка шампуню виготовлена у вигляді дозатора диск-топ.
Об'єм шампуню - 250 мл.
Характеристика властивостей
Склад у шампуню дуже гарний! Він не містить ніяких шкідливих компонентів, таких як парабени, SLES та SLS. Натомість, натуральних компонентів у складі достатньо, а активними з них є кокосова олія та протеїни пшениці.
Консистенція шампуню досить густа, текстура однорідна.
Колір дуже гарний – перламутрово-білий.
Запах. Шампунь має дуже приємний аромат! Я не можу сказати, що він пахне кокосом, ні, запах у шампуню, на мою думку, квітково-косметичний з дуже легкою молочною ноткою кокосу. Аромат шампуню мені дуже сподобався, він легкий, ненав'язливий і не дратує. Після висихання волосся запах шампуню на ньому не відчувається.
Результат та мої враження від використання даного шампуню
Як на мене, головне завдання будь-якого шампуню – це очищати волосся та шкіру голови від шкірного жиру, стайлінгових засобів та інших забруднень. Але шампунь від Тінк має одну дуже незвичайну особливість, яку я не зустрічала раніше в інших шампунях – крім якісного очищення, шампунь дуже добре зволожує волосся! Але про все по порядку...
Піниться шампунь відмінно, може трохи менше, ніж звичайні сульфатні шампуні, але піни від зовсім невеликої кількості шампуню мені вистачає, щоб якісно промити волосся. Оскільки текстура шампуню ще й досить густа, то розхід засобу виходить дуже економним.
Змивається шампунь досить швидко, мильної плівки чи відчуття непромитого волосся після змивання шампуню не залишається. І саме на етапі змивання шампуню починає відчуватися його зволожуючий ефект. Коли я змиваю шампунь, відчуття таке, ніби я змиваю не шампунь, а дуже якісний бальзам для волосся - під струменем води волосся гладке-гладке, пряме як шовкове полотно! Ось чесно, з таким ефектом шампуню я стикаюся вперше.
Промиває волосся шампунь добре! Не до скрипу (а я таке й не люблю), але дуже якісно. Довжину не пересушує зовсім, навпаки – надає нереальну м'якість!
Після шампуню волосся шовковисте, м'яке, блискуче. Це той рідкісний випадок, коли шампунь крім своєї основної функції - очищення від забруднень, має також доглядові властивості. Навіть кінчики волосся виглядають не пересушеними і цілком доглянутими.
На мій звичайний графік миття волосся шампунь не впливає, мию раз на два-три дні. Шампунь волосся не обтяжує, не забруднює.
Алергії, подразнення, лупи чи будь-яких інших неприємностей шампунь у мене не викликав.
💚💛💚💛💚
Шампунь для нормального волосся "Кокос-Пшеничні протеїни" від Tink мені більш ніж сподобався! Він має хороший склад, збагачений натуральними екстрактами, не містить шкідливих сульфатів та парабенів; має дуже приємний аромат; а найголовніше - крім якісного очищення, має також і доглядові властивості.
Коментарі (0)