Nadine Denisuk

Purobio - органічний образ

Purobio - органічний образ

Як я і повідомляла у своєму переліку бажаної косметики, що хочу спробувати цю серію італійської фірми. Так і зробила. 🙂 Все гарно запаковано, з строками придатності, немаленького розміру.

Можу сказати, що на моє приємне здивування олівці даної фірми, як і засіб для губ та щочок, виявились достатньо жирними і легко наносяться. При цьому не залишають відчуття липкості, жирності, масла, просто нормальне зволоження. Щодо кольору також мені сподобалось те, як вони наносяться - легко, пігментовано, трохи розтушуючи щіточкою. Так, усі засоби досить пігментовані на відміну від деяких моїх олівців в минулому, які були доволі сухими і не яскравими. Одразу видно колір. З даної пілітри колір олівця мені менше підійшов, ніж колір Лічі засобу 2 в 1, тому що виявився темнувато-червоним. Але комусь обов'язково підійде, я впевнена. 🍓

Скажу за себе, що мені даний відтінок сподобався і прикольно пасує, він є рожево-червоним, дуже економно наноситься і швидко розподіляється. Взагалі з приводу віддітнку потрібно подумати, щоб це було те, що особисто вам підходить, враховуючи колір шкіри та інші особливості.

З приводу олівця-консилера, я поки що його тільки спробувала. Колір оливково-зелений, до речі, цілком непогано лягає на шкіру обличчя. Усі олівці виконані з дерева, приємно пахнуть, пігментовані нюдовим відтінком, під колір шкіри. При нанесенні майже не помітний, розтушовувати слід також спонжиком або косметичним пензликом.