Yana Osyka

Rare Beauty Positive Light Tinted Moisturizer 10N

Rare Beauty Positive Light Tinted Moisturizer  10N

На початку грудня я шукала недорогий, легкий тональний крем. Вибір пав на Rare Beauty. Він має тонке покриття, водянистий, існує велика лінійка відтінків.

Так вже співпало, що моя шкіра була в найгіршому стані за все моє життя. Тому проводити тест було на чому.

Тональний крем і справді як “водичка”, в перший же раз потік на підлогу, а не на обличчя. Буває. Я обережніше нанесла його спонжем. Миттєво моя шкіра всмоктала цю водичку і стала виглядати як Олешківські піски. Суха, бліда з почервоніннями. Тональний крем нічого не перекрив, тільки підкреслив лущення шкіри.

Я майже заплакала, від розпачу. Думала що маю ідеальну шкіру і жодний тон не зробить їй погано. Але ось цей день настав. Ще відтінок тонального був надто світлим. Я виглядала як погано відлита гіпсова скульптура.

Rare Beauty Positive Light Tinted Moisturizer  10N
Rare Beauty Positive Light Tinted Moisturizer  10N

Вирішила відкласти його по-далі до теплих часів. І ось літо. Щоб не бути ультра-блідою я додаю тон з темним відтінком і сильно бронзуюсь.

Вигляда краще, але все одно перекриття ніякого. Впадає в пори, на шкірі лежить якимись плямами. Добре що лущення шкіри пройшло.

В кінці відгуку я згадала що не описала своє обличчя. Маю нормальну, схильну до сухості шкіру і підвищену чутливість до бюджетних декоративних засобів (хто не зрозумів, в мене часто алергія на підозрілий склад в косметиці).

Що ж, тональний мені абсолютно не сподобався. Можливо він підійде для комбінованої шкіри в ідеальному стані, але такий варіант буває не часто. Використовую коли треба вийти в магазин і мене крім сусідів ніхто не побачить.