Alina Litva

Бестселер від Nashi Argan, якому немає аналогів

Бестселер від Nashi Argan, якому немає аналогів

Nashi Argan - італійський бренд, що приділяє особливу увагу екологічно чистим продуктам. Всі їхні продукти і процедури не містять хлориду натрію, сульфатів, фосфатів і парабенів.

Мій особистий фаворит - маска Instant Hydrating Styling Mask, прекрасно зволожувальний спрей, який миттєво надає волоссю шовковистості й полегшує його укладання. Спрей миттєво зменшує пухнастість, запобігає сплутуванню, додає об'єму і сяючого блиску. З ним моє волосся м'яке і шовковисте, ніби й не було багаторічних знебарвлень. Звісно, відновити пошкодження засіб не зможе, але надати здорового вигляду волоссю під силу. Він трохи легший, ніж масло, і його можна використовувати протягом дня, не обтяжуючи волосся. Крім того, спрей є термозахисним.

Безумовно, цей засіб перевершує будь-які інші. По-перше, він екологічно чистий і не позбавляє волосся природної вологи. У нього неймовірний східний горіхово-ванільний аромат, який довго залишається на волоссі. І, нарешті, він дійсно дає ефект салонного догляду, незалежно від попередніх продуктів.

Почитати про шампунь з цієї лінійки можна за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/11068/