Alina Litva

Безсульфатний шампунь Metal Detox

Безсульфатний шампунь Metal Detox

Metal Detox - лінія засобів для фарбованого волосся, дія якої спрямована на нейтралізацію металевих частинок міді, які потрапляють до волосся разом з водою.

Шампунь Metal Detox варто сприймати як різновид очищувального терапевтичного догляду за освітленим/пофарбованим волоссям. Він покликаний ніжно очистити фарбоване волосся від металів, які у великій кількості присутні у водопровідній воді. З кожним миттям голови у волоссі осідають метали, воно стає більш жорстким і "брудним" візуально.

Важливо! Цей шампунь не позбавляє блондинок від "жовтизни" як такої, тому що це фон освітлення. Але видалить зайві забруднення і прекрасно підготує волосся до тонування або відтінкового бальзаму.

Витрата у шампуню дуже невелика, навіть крапля піниться на волоссі з першого разу. Волосся після шампуню виглядає більш блискучим і доглянутим навіть без укладки. До речі, після цього шампуню волосся не так швидко брудниться. І окремо хочеться виділити дуже м'який і приємний деревно-мускатний аромат.

З мінусів можу виділити тільки те, що після миття голови шампунем волосся не скрипить так, як я звикла, але водночас все одно немає відчуття, що волосся не промите. Використовую його раз на 7-10 днів, особливо перед тонуванням.

Кому підійде: однозначно дівчатам з освітленим волоссям, яким бракує щільності та зволоження, для інших засоби можуть бути важкуваті.